Subscribe in a reader طريقة تحضير ساندوتش أباتشي المصرى - daahsha"دهشة"

daahsha"دهشة"

مدونة شبابية لكل أسرة عصرية تعرض كل ما يخص الامور الدينية و كل الوصفات الطبية الطبيعية والمعلومات العامه المفيدة للعنايه بالشعر والبشره وكل وظائف الجسم المختلفة . وكل معلومات عن النباتات والحيوانات. وكل ما يخص الموضة والديكور وفن الطهى والتكولوجيا و فن التصوير والرسم ومعلومات عامة وألغاز...

آخر المواضيع

11/16/2023

طريقة تحضير ساندوتش أباتشي المصرى


 
طريقة تحضير,طريقة تحضر سندوتش الأباتشي,طريقة عمل,طريقة تحضير سندوتش الديناميت,تحضير ساندوتش بازوكا,سندوتش الأباتشي,سندوتش الأباتشي محشي بالجبنة والسوسيس,طريقة عمل فريكة بالدجاج,سندوتش الآباتشي,اباتشي فرايد تشيكن,مكونات ساندوتش البازوكا,ساندوتشات المدراس,ساندوتشات المطاعم,طريقة عمل فريكة الدجاج,ساندوتش,مكونات ساندوتش الديناميت,الأباتشي,ساندوتش سكلانس,احسن ساندويتش سكلانس في مصر,طريقة عمل الفريكة بالدجاج,اباتشي تشيكن,اجمد سندوتش فراخ في مصر
 
 
المقادير:
 
5 بيضات

1 فلفل رومي مفروم

2 فلفل الوان مفروم

1 بصلة مفرومة

1 طماطم مفرومة

ربع كوب كزبرة مفرومة

نص كوب مشروم شرائح

4 سوسيس شرائح

ربع كوب زيتون شرائح

ربع كوب شيدر مبشورة

ربع كوب موتزاريلا

ربع كوب جبنة رومي مبشورة

زعتر جاف

ملح وفلفل اسود

زيت نباتي
زبدة

خبز شامي صغير

طريقة التحضير:

في اناء علي النار نضع الزيت والزبده ونضع البصل ونتركه يدبل ونضع السوسيس ونشوحه ثم نضع المشروم وملح وفلفل اسود ونتركه يتشوح ونضيف والفلفل الالوان .
 
ونضيف الطماطم والزيتون والكسبره الخضراء ونقلب ونضيف رشة زعتر ونقلب ونضيف البيض المخفوق ونقلب ونترك البيض يستوي ونضع علي الوجه الاجبان ونقلب بسيط حتي تسيح الاجبان ونغلق النار ونضعها في العيش وتقدم.
 
 

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق

من نحن

authorمرحبا، أسمي نانا أحمد وهذه مدونتي أسعى دائما لأقدم لكم أفضل المواضيع المنوعة فى الصحة والحياة الأسرية والتكولوجياوالطبخ والفنون والموضة
المزيد عني →

التصنيفات

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner

نموذج الاتصال

الاسم

بريد إلكتروني *

رسالة *