daahsha"دهشة" daahsha"دهشة"
recent

آخر الأخبار

recent
random
جاري التحميل ...

طاجن العكاوي الكدابه مع الخضار من المطبخ المصرى

طاجن العكاوي الكدابه مع الخضار من المطبخ المصرى



بسم الله الرحمن الرحيم
جربى اليوم معنا طريقة عمل طاجن العكاوي الكدابه
المقادير :
2 كيلو زور رومي
كيلو جزر مكعبات
2 كيلو بطاطس محمره
4 طماطم مكعبات
حزمه كزبره مفرومه
نصف كيلو فلفل رومي مكعبات
3 بصله مكعبات
صلصه
سمنه
مستكه
حبهان صحيح
ملعقه كبيره زعتر
ملح وفلفل
الطريقه :
- نسخن السمنه و نضع فيها حبوب المستكه و الحبهان ثم نضع زور الرومي تاخد صدمتها في السمنه علي كل الاتجاهات مع رشه ملح و فلفل ..
- ناخذ قطع الزور و نضعها في الطاجن مع الكزبره و الفلفل و الطماطم المكعبات و البطاطس المكعبات و متحمره نص تحميره و نقلب كله مع بعضه ..
- في نفس السمنه نشوح البصل تشويحه خفيفه ثم نضع عليه الجزر و رشه ملح و فلفل و زعتر و نشوح كله ثم نضع الخضار في الطاجن ..
- ندوب الصلصه في الماء و نضعها في الطاجن و ندخله فرن عالي الحراره ..وبالهنا

عن الكاتب

nana ahmed

التعليقات


جميع الحقوق محفوظة

daahsha"دهشة"