Subscribe in a reader طاجن العكاوي الكدابه مع الخضار من المطبخ المصرى - daahsha"دهشة"

daahsha"دهشة"

مدونة شبابية لكل أسرة عصرية تعرض كل ما يخص الامور الدينية و كل الوصفات الطبية الطبيعية والمعلومات العامه المفيدة للعنايه بالشعر والبشره وكل وظائف الجسم المختلفة . وكل معلومات عن النباتات والحيوانات. وكل ما يخص الموضة والديكور وفن الطهى والتكولوجيا و فن التصوير والرسم ومعلومات عامة وألغاز...

آخر المواضيع

2/23/2017

طاجن العكاوي الكدابه مع الخضار من المطبخ المصرى

طاجن العكاوي الكدابه مع الخضار من المطبخ المصرى



بسم الله الرحمن الرحيم
جربى اليوم معنا طريقة عمل طاجن العكاوي الكدابه
المقادير :
2 كيلو زور رومي
كيلو جزر مكعبات
2 كيلو بطاطس محمره
4 طماطم مكعبات
حزمه كزبره مفرومه
نصف كيلو فلفل رومي مكعبات
3 بصله مكعبات
صلصه
سمنه
مستكه
حبهان صحيح
ملعقه كبيره زعتر
ملح وفلفل
الطريقه :
- نسخن السمنه و نضع فيها حبوب المستكه و الحبهان ثم نضع زور الرومي تاخد صدمتها في السمنه علي كل الاتجاهات مع رشه ملح و فلفل ..
- ناخذ قطع الزور و نضعها في الطاجن مع الكزبره و الفلفل و الطماطم المكعبات و البطاطس المكعبات و متحمره نص تحميره و نقلب كله مع بعضه ..
- في نفس السمنه نشوح البصل تشويحه خفيفه ثم نضع عليه الجزر و رشه ملح و فلفل و زعتر و نشوح كله ثم نضع الخضار في الطاجن ..
- ندوب الصلصه في الماء و نضعها في الطاجن و ندخله فرن عالي الحراره ..وبالهنا

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق

من نحن

authorمرحبا، أسمي نانا أحمد وهذه مدونتي أسعى دائما لأقدم لكم أفضل المواضيع المنوعة فى الصحة والحياة الأسرية والتكولوجياوالطبخ والفنون والموضة
المزيد عني →

التصنيفات

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner

نموذج الاتصال

الاسم

بريد إلكتروني *

رسالة *