طريقة عمل الزنجرسوبريم ساندوتش فى المنزل
المقادير:
عيش فيننا
3 صدور دجاج
ثمن كيلو تركي مدخن
3 بيضات
كوب دقيق
ربع كوب صوص حار
1 ملعقة كبيرة بابريكا
ربع ملعقة صغيرة شطة
2 ملعقة صغيرة ثوم بودر
2 ملعقة صغيرة بصل بودر
1 ملعقة صغيرة قرفة
رشة جوزة الطيب
1 ملعقة كبيرة زعتر جاف
ملح وفلفل أسود
1 كوب بقسماط
1 كوب دقيق ذرة أصفر
زيت غزير للقلي
كاتشب
مايونيز
خس كابوتشا شرائح
خيار مخلل
جبنة شرائح
طريقة التحضير:
لعمل التتبيله:
في بوله نضع البيض مع الدقيق والملح والفلفل والصوص الحار وبودرة الثوم وبودرة بصل وبابريكا وجوزة الطيب والزعتر الجاف ورشة شطة وقرفه ونخلطهم مع بعض جيدا ونظبط القوام بالماء ونضع فيها الفراخ لمدة ليله كامله تتبل.
لعمل الكراست:
في بولة نضع دقيق الذره الاصفر والبقسماط ونخلطهم جيدا
ناخذ الفراخ من التتبيله ونضعها في خليط البيض ومنه علي خليط البقسماط ونكرر حتي ننتهي من الكميه ونقليها في زيت سخن وغزير حتي تكتسب اللون الذهبي
تجميع السندوتشات:
نضع شريحة جبنه وعليها شريحة تركي مدخن وبعد كده خس مبشور وعليه شريحة خيار مخلل ونضع قطعة الفراخ عليهم وعلي الوجه نضع المايونيز والكاتشب
ويقدم بالهنا والشفا
3 صدور دجاج
ثمن كيلو تركي مدخن
3 بيضات
كوب دقيق
ربع كوب صوص حار
1 ملعقة كبيرة بابريكا
ربع ملعقة صغيرة شطة
2 ملعقة صغيرة ثوم بودر
2 ملعقة صغيرة بصل بودر
1 ملعقة صغيرة قرفة
رشة جوزة الطيب
1 ملعقة كبيرة زعتر جاف
ملح وفلفل أسود
1 كوب بقسماط
1 كوب دقيق ذرة أصفر
زيت غزير للقلي
كاتشب
مايونيز
خس كابوتشا شرائح
خيار مخلل
جبنة شرائح
طريقة التحضير:
لعمل التتبيله:
في بوله نضع البيض مع الدقيق والملح والفلفل والصوص الحار وبودرة الثوم وبودرة بصل وبابريكا وجوزة الطيب والزعتر الجاف ورشة شطة وقرفه ونخلطهم مع بعض جيدا ونظبط القوام بالماء ونضع فيها الفراخ لمدة ليله كامله تتبل.
لعمل الكراست:
في بولة نضع دقيق الذره الاصفر والبقسماط ونخلطهم جيدا
ناخذ الفراخ من التتبيله ونضعها في خليط البيض ومنه علي خليط البقسماط ونكرر حتي ننتهي من الكميه ونقليها في زيت سخن وغزير حتي تكتسب اللون الذهبي
تجميع السندوتشات:
نضع شريحة جبنه وعليها شريحة تركي مدخن وبعد كده خس مبشور وعليه شريحة خيار مخلل ونضع قطعة الفراخ عليهم وعلي الوجه نضع المايونيز والكاتشب
ويقدم بالهنا والشفا
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق