طريقة سهلة لعمل تشيكن سوبر كرانشي ساندوتش فى المنزل
قدمى لاسرتك ساندوتش تشيكن سوبر كرانشى بطريقة سهلة وبسيطة فى المنزل
المقادير:
عيش فيينا
3 صدور دجاج
ثمن كيلو تركي مدخن
3 بيضات
كوب دقيق
ربع كوب صوص حار
1 ملعقة كبيرة بابريكا
ربع ملعقة صغيرة شطة
2 ملعقة صغيرة ثوم بودر
2 ملعقة صغيرة بصل بودر
1 ملعقة صغيرة قرفة
رشة جوزة الطيب
1 ملعقة كبيرة زعتر جاف
ملح وفلفل أسود
1 كوب بقسماط
1 كوب كورن فليكس مطحون خشن
زيت غزير للقلي
كاتشب
مايونيز
خس كابوتشا شرائح
خيار مخلل
كوب جبنة شيدر صفراء مبشورة
كوب جبنة موتزاريلا
طريقة التحضير
لعمل التتبيله:
في بوله نضع البيض مع الدقيق والملح والفلفل والصوص الحار وبودرة الثوم وبودرة بصل وبابريكا وجوزة الطيب والزعتر الجاف ورشة شطة وقرفه ونخلطهم مع بعض جيدا ونظبط القوام بالماء ونضع فيها الفراخ لمدة ليله كامله تتبل.
وناخذ الفراخ من التتبيله ونضعها في خليط البيض ومنه علي خليط البقسماط والكورن فليكس ونكرر حتي ننتهي من الكميه ونقليها في زيت سخن وغزير حتي تكتسب اللون الذهبي وبعدها نضع عليها الجبنه وندخلها الفرن حتي تسيح الجبنه.
لعمل الكراست:
نضع البقسماط والكورن فليكس الخشن ونخلطهم جيدا.
تجميع السندوتشات:
نضع شريحة تركي مدخن وبعد كده خس مبشور وعليه شريحة خيار مخلل ونضع قطعة الفراخ عليهم وعلي الوجه نضع المايونيز ويقدم بالهنا والشفا.
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق