طريقة عمل برجر مشروم آند سويس ساندوتش فى المنزل
بسم الله الرحمن الرحيم
المقادير
500 جم لحمة مفرومة
250 جم مشروم طازج شرائح
مرقة لحمة
رشة جوزة الطيب
1 ملعقة صغيرة ثوم بودر
1 ملعقة صغيرة بصل بودر
2 ملعقة كبيرة صوص ورشيستيرشاير
ملح وفلفل أسود
1 ملعقة كبيرة نشا
جبنة شرائح
عيش كايزر كبير
زيت نباتي
طريقة التحضير
لعمل البرجر يتبل اللحم المفروم بالملح والفلفل الأسود ويشكل. يشوي مع اضافة القليل من الزيت.
لعمل صوص المشروم اند سويس:
في وعاء الطهي نضع الزيت النباتي ونتركه يسخن ثم نقوم بتشويح المشروم وبعدها نضع صوص الورشيسترشاير ونضيف التوابل رشة بودرة ثوم ورشة وبودرة بصل وجوزة الطيب ونقلب ونضيف المرقه وندوب النشا في الماء ونضيفها عليه ونتركه علي نار متوسطه حتي يثقل قوام الصوص ثم نحضر العيش الكيزر ونضع شريحة جبنه وعليها نضع واحدة برجر وعليه الصوص ويقدم مع كلوسلو .
500 جم لحمة مفرومة
250 جم مشروم طازج شرائح
مرقة لحمة
رشة جوزة الطيب
1 ملعقة صغيرة ثوم بودر
1 ملعقة صغيرة بصل بودر
2 ملعقة كبيرة صوص ورشيستيرشاير
ملح وفلفل أسود
1 ملعقة كبيرة نشا
جبنة شرائح
عيش كايزر كبير
زيت نباتي
طريقة التحضير
لعمل البرجر يتبل اللحم المفروم بالملح والفلفل الأسود ويشكل. يشوي مع اضافة القليل من الزيت.
لعمل صوص المشروم اند سويس:
في وعاء الطهي نضع الزيت النباتي ونتركه يسخن ثم نقوم بتشويح المشروم وبعدها نضع صوص الورشيسترشاير ونضيف التوابل رشة بودرة ثوم ورشة وبودرة بصل وجوزة الطيب ونقلب ونضيف المرقه وندوب النشا في الماء ونضيفها عليه ونتركه علي نار متوسطه حتي يثقل قوام الصوص ثم نحضر العيش الكيزر ونضع شريحة جبنه وعليها نضع واحدة برجر وعليه الصوص ويقدم مع كلوسلو .
وبالهنا والشفا.
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق