سي فود ميكس ساندوتش مع صوص التارتار
المقادير
ربع كيلو جمبري مقشر
ربع كيلو كالاماري أصابع
4 أصابع كابوريا "سوريمي"
2 بصلة جوليان
1 ملعقة صغيرة بابريكا
1 ملعقة صغيرة ثوم بودر
1 ملعقة صغيرة بصل بودر
رشة جوزة الطيب
ملح وفلفل أسود
زيت نباتي
1 كوب شيدر صفراء مبشورة
1 كوب موتزاريلا
عيش فيينا
لعمل صوص التارتار
1 كوب مايونيز
نصف كوب خيار مخلل مفروم
2 ملعقة كبيرة عصير ليمون
1 ملعقة كبيرة مسطردة
ربع كوب شبت مفروم
طريقة التحضير
في وعاء الطهي نضع زيت نباتي ونتركه يسخن ثم نضع الكليماري ونقلب سريعا ثم
نضيف الفلفل الاسود وبودرة الثوم وبودرة البصل ورشة جوزة الطيب والبابريكا
ونضيف الجمبري والسوريمي ونقلب ونتركهم يتشوحوا سريعا ثم نضيف البصل مع
رشة ملح وفلفل اسود ونترك البصل يدبل وبعدها نضع عليه الجبنه الموتزاريلا
والجبنه الشيدر ونتركها تسييح وبعدها نضعه في السندوتشات وعليه صوص
التارتارويقدم مع بطاطس محمره وبالهنا والشفا.
لعمل صوص التارتار
في بوله نضع المايونيز والمسترده والشبت المفروم والخيار المخلل المفروم وعصير الليمون ونقلب جيدا ويقدم.
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق