ساندوتش فول بالسجق على الطريقة المصرية
المقادير:
2 كوب فول مدمس
ربع كيلو سجق بلدي
6 فص ثوم مفروم
نصف كوب بقدونس مفروم
2 فلفل رومي مفروم
1 ملعقة صغيرة كمون
1 ملعقة صغيرة كزبرة جافة
شطة
ملح وفلفل أسود
زيت نباتي
طريقه التحضير
نقوم بتشويح السجق في الزيت وبعدها نضع عليه الفلفل الاخضرونضيف الثوم
المفروم ونقلب ونضيف الفول المهروس والبقدونس والكمون والشطه والكزبره
الخافه ونقلب ونتركه علي نار هادئه حتي يختلطوا مع بعض وبعدها نرفعه من علي
النار ونضعه في العيش وتقدم.
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق