daahsha"دهشة" daahsha"دهشة"
recent

آخر الأخبار

recent
random
جاري التحميل ...

طريقة عمل الكابوريا المشوية بنكهة المصرية

طريقة عمل الكابوريا المشوية بنكهة المصرية 




بسم الله الرحمن الرحيم

المقادير

معلقة كبيرة عصير ليمون معلقة كبيرة عصير طماطم عدد فص ثوم معلقة كبيرة زيت زيتون عدد بصلة عدد حباية جزر (مبشور) عدد عيدان كرفس (مقطعة) كيلو كابوريا معلقة كبيرة زعتر معلقة كبيرة مسطردة رشة كمون  
  رشة ملح
  رشة فلفل اسود مطحون


الخطوات

1-بعد ما نغسل الكابوريا كويس هنحطها في وعاء زجاجي كبير .

2-هنضيف عليها زيت الزيتون و الملح و الفلفل و الثوم و عصير الطماطم و البصل و الزعتر و الكمون و اليمون و المسطردة و الكرفس .

3-نقّلب الكابوريا مع المقادير اللي ضيفناها .

4-نضيف الكابوريا مع كل المقادير من الوعاء الزجاجي الي الجريل و ندخلها الفرن .

5-نسيبها في الفرن من 15 لـ 20 دقيقة لحد ما الكابوريا تِحمر وتقدم .

ملاحظات


- ممكن نضيف معلقة خل حسب الرغبة - ممكن نحط الكابوريا على الشوايه بدل الجريل لو في - كل ما تكون الكابوريا طازة كل ما كان طعمها أجمل

وبالهــــــــــنا

عن الكاتب

nana ahmed

التعليقات


جميع الحقوق محفوظة

daahsha"دهشة"