Subscribe in a reader طريقة عمل الكابوريا المشوية بنكهة المصرية - daahsha"دهشة"

daahsha"دهشة"

مدونة شبابية لكل أسرة عصرية تعرض كل ما يخص الامور الدينية و كل الوصفات الطبية الطبيعية والمعلومات العامه المفيدة للعنايه بالشعر والبشره وكل وظائف الجسم المختلفة . وكل معلومات عن النباتات والحيوانات. وكل ما يخص الموضة والديكور وفن الطهى والتكولوجيا و فن التصوير والرسم ومعلومات عامة وألغاز...

آخر المواضيع

5/21/2015

طريقة عمل الكابوريا المشوية بنكهة المصرية

طريقة عمل الكابوريا المشوية بنكهة المصرية 




بسم الله الرحمن الرحيم

المقادير

معلقة كبيرة عصير ليمون معلقة كبيرة عصير طماطم عدد فص ثوم معلقة كبيرة زيت زيتون عدد بصلة عدد حباية جزر (مبشور) عدد عيدان كرفس (مقطعة) كيلو كابوريا معلقة كبيرة زعتر معلقة كبيرة مسطردة رشة كمون  
  رشة ملح
  رشة فلفل اسود مطحون


الخطوات

1-بعد ما نغسل الكابوريا كويس هنحطها في وعاء زجاجي كبير .

2-هنضيف عليها زيت الزيتون و الملح و الفلفل و الثوم و عصير الطماطم و البصل و الزعتر و الكمون و اليمون و المسطردة و الكرفس .

3-نقّلب الكابوريا مع المقادير اللي ضيفناها .

4-نضيف الكابوريا مع كل المقادير من الوعاء الزجاجي الي الجريل و ندخلها الفرن .

5-نسيبها في الفرن من 15 لـ 20 دقيقة لحد ما الكابوريا تِحمر وتقدم .

ملاحظات


- ممكن نضيف معلقة خل حسب الرغبة - ممكن نحط الكابوريا على الشوايه بدل الجريل لو في - كل ما تكون الكابوريا طازة كل ما كان طعمها أجمل

وبالهــــــــــنا

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق

من نحن

authorمرحبا، أسمي نانا أحمد وهذه مدونتي أسعى دائما لأقدم لكم أفضل المواضيع المنوعة فى الصحة والحياة الأسرية والتكولوجياوالطبخ والفنون والموضة
المزيد عني →

التصنيفات

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner

نموذج الاتصال

الاسم

بريد إلكتروني *

رسالة *