المقادير:
5 بيضات
1 فلفل رومي مفروم
2 فلفل الوان مفروم
1 بصلة مفرومة
1 طماطم مفرومة
ربع كوب كزبرة مفرومة
نص كوب مشروم شرائح
4 سوسيس شرائح
ربع كوب زيتون شرائح
ربع كوب شيدر مبشورة
ربع كوب موتزاريلا
ربع كوب جبنة رومي مبشورة
زعتر جاف
ملح وفلفل اسود
زيت نباتي
زبدة
خبز شامي صغير
طريقة التحضير:
في اناء علي النار نضع الزيت والزبده ونضع البصل ونتركه يدبل ونضع السوسيس ونشوحه ثم نضع المشروم وملح وفلفل اسود ونتركه يتشوح ونضيف والفلفل الالوان .
ونضيف الطماطم والزيتون والكسبره الخضراء ونقلب ونضيف رشة
زعتر ونقلب ونضيف البيض المخفوق ونقلب ونترك البيض يستوي ونضع علي الوجه
الاجبان ونقلب بسيط حتي تسيح الاجبان ونغلق النار ونضعها في العيش وتقدم.
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق