تتبيلة الاستربس :
لكل كيلو من شرائح صدور الدجاج هنحتاج :
كوباية لبن رايب او لبن عادي
ملعقة ملح كبيرة
ملعقة صغيرة من : بصل بودر /ثوم باودر /بابريكا /فلفل اسود
اختياري ملعقة كبيرة مستردة
اختياري ملعقة كبيرة صوص حار
نص كوب دقيق
ملعقة كبيرة نشا
نتبلها و و نسيبها في التتبيلة دي اقل حاجة ساعتين
ملاحظة: وقت
القلي الزيت يكون متوسط مش سخن اوي و ننزل الاستربس و منقلبش لحد ما تمسك
نفسها و منحطش استربس كتير في الطاسة واحنا بنقلي و بس كدة.
وفى الفيديو التالى الطريقة بالتفصيل:
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق