بطاطس مخبوزة فى الفرن مع الكريمة الحامضة
بطاطس مخبوزة بالفرن طريقة صحية وشهية لأكل البطاطس بدلاً من تحميرها. جربيها.
المكونات
بطاطس صحيحة
ملح وفلفل أسود
زيت
بصل اخضر مفروم
جبنة شيدر احمر
كريمة حامضة
روزمارى
طريقة تحضير بطاطس مخبوزة :
ضعي البطاطس على صينية مع الملح و تدخل الفرن لمدة ساعة على الاقل حتى تنضج تماما .
رشي القليل من الزيت على البطاطس ثم رشي عليها ملح .
اصنعي فتحات داخل البطاطس بواسطة الشوكة حتى تتخلطى من البخار بداخلها .
ضعيها فى ورق الالومنيوم مع عدم غلقه و ترك مساحه للتهوية .
افتحي البطاطس من اعلى ثم ضعى بداخلها الكريمة الحامضة مع القليل من الملح و الفلفل .
ضيفى عليها البصل الاخضر او الجبنة المبشورة وروزماري او تقطع مكعبات و تقدم مع سلطة او تشوح مع زبدة و روزمارى و تقدم بالهنا .
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق