عمل السجق البلدى على طريقة المصرية(( The work of the municipal sausage on the Egyptian way ))
المكونات:
1/2 كيلو لحمة مفرومة
هنك((مصران العجل))
1/4 كيلو ليه
ملعقة كبيرة ثوم فريش
ملعقة صغيرة ملح
ملعقة صغيرة فلفل اسود
1/2 ملعقة صغيرة توابل مطحونة ( كبة صينى – قرنفل – جوزة الطيب – حبهان – قرفة –ثوم بودر – بصل بودر – ورق لورا –جنزبيل بودر –بابريكا – شطة بودر – ملح – رشة قهوة دارك وسط – عسل ).
the ingredients:
1/2 kilo minced meat
Henk ((the Egyptians calf))
1/4 kilo LES
Tablespoon fresh garlic
Teaspoon salt
Teaspoon black pepper
1/2 teaspoon ground seasoning (Chinese cup, carnation, nutmeg, halabhan, cinnamon, garlic powder, onion powder, Laura paper, gingerbread, paprika, broth, salt,
طريقة التحضير:
1- تخلط كل المكونات مع بعض ثم تحشي فى الهنك .
How to prepare:
1 - Mix all ingredients with some and then stuffed in your jaw.
Yummy
ردحذف