Subscribe in a reader بوريك تركى بالبطاطس واللحم المفرومة - daahsha"دهشة"

daahsha"دهشة"

مدونة شبابية لكل أسرة عصرية تعرض كل ما يخص الامور الدينية و كل الوصفات الطبية الطبيعية والمعلومات العامه المفيدة للعنايه بالشعر والبشره وكل وظائف الجسم المختلفة . وكل معلومات عن النباتات والحيوانات. وكل ما يخص الموضة والديكور وفن الطهى والتكولوجيا و فن التصوير والرسم ومعلومات عامة وألغاز...

آخر المواضيع

5/16/2021

بوريك تركى بالبطاطس واللحم المفرومة



بوريك تركى,بوريك,البوريك التركي بالبطاطا,رول البطاطس باللحم المفرومة,اللحم المفروم,البوريك التركي باللحمة المفرومة,بوريك تركي محشي باللحم المفروم,البوريك باللحم المفروم,بوريك بالجبنة,بوريك باللحم,البوريك التركي,بوريك البطاطا,بوريك باللحم المفورمة,انواع البوريك التركى,البوريك التركي بالجبنة,المطبخ التركى,البورك التركي باللحم المفروم,بوريك بالبطاطس,بوريك تركي بالبطاطا,بوريك البطاطس التركي,البوريك التركي باللحم



النهارده حبينا نشارك معاكوا بوريك تركى باللحمه المفرومه والبطاطس طعمه حلو جدا ممكن ناكله فى الفطار وممكن على العشا مع الشاى نتمنى تجربوه طريقته سهله زى المحلات مفيش أسهل من كدا

ومش بياخد وقت مستنين رائيكوا فى التعليقات :


المكونات :⁠


1 باكيت كامل من لفات الجلاش ⁠


1 كوب مياه ⁠


1 كوب خليط زيت بالسمن ⁠

لعمل الحشو نحتاج الى: ⁠


3 بطاطس متوسطة ⁠
200 جرام لحم مفروم ⁠
2 بصلة متوسطة ⁠
ملح, فلفل اسود, فلفل احمر ⁠

لدهن البوريك نحتاج الى: ⁠
نصف كوب خليط من الزيت والزبد ⁠
نصف كوب مياه ⁠
صفار بيض ⁠


طريقه التحضير :⁠


1- لعمل الحشو نضع فى مقلاة القليل من الزيت واضافة اللحم المفروم والتقليب قليلا.

 ⁠
2- نقوم باضافة البصل المفروم والتقليب جيدا.⁠


3- ثم اضافه البطاطس المبشوره,فلفل احمر, فلفل اسود ,واضافه الملح ونقوم بالتقليب وتركه 10 دقائق حتى ينضج. ⁠


4- نفرد 3 لفات الجلاش على الطاولة. ⁠


5-الاول نقوم بدهنها بالمياه ثم خليط الزيت والسمن. ⁠


6- ثم وضع 2 من اللفات عليها ودهنها بالمياه والزيت.⁠


7- بعد ذلك نقوم بوضع الحشو البارد على الأطراف كما بالفيديو. ⁠


8- نقوم بلفها على شكل رول وضمهم على بعض. ⁠


9- بعد ذلك وضعها على صينية الفرن فوق ورق الزبد ودهنها بالمياه وخليط الزيت والسمنه.⁠


10- بعد ذلك دهنها بصفار البيض ونرش السمسم وحبة البركة. 


11- ندخلها على فرن ساخن درجة حراره 200 لمده 25 دقيقه تقريبا. ⁠


12- بعد ذلك تكون جاهزة وبالهنا والشفا.⁠

 

 

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق

من نحن

authorمرحبا، أسمي نانا أحمد وهذه مدونتي أسعى دائما لأقدم لكم أفضل المواضيع المنوعة فى الصحة والحياة الأسرية والتكولوجياوالطبخ والفنون والموضة
المزيد عني →

التصنيفات

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner

نموذج الاتصال

الاسم

بريد إلكتروني *

رسالة *