Subscribe in a reader طريقة صنع البيتي فور و أسرار نجاحه - daahsha"دهشة"

daahsha"دهشة"

مدونة شبابية لكل أسرة عصرية تعرض كل ما يخص الامور الدينية و كل الوصفات الطبية الطبيعية والمعلومات العامه المفيدة للعنايه بالشعر والبشره وكل وظائف الجسم المختلفة . وكل معلومات عن النباتات والحيوانات. وكل ما يخص الموضة والديكور وفن الطهى والتكولوجيا و فن التصوير والرسم ومعلومات عامة وألغاز...

آخر المواضيع

5/05/2021

طريقة صنع البيتي فور و أسرار نجاحه


 

 

البيتي فور,طريقة عمل البيتي فور,بيتي فور,وصفة البيتي فور,مقادير البيتي فور,طريقه عمل البيتي فور,بيتي فور في البيت,طريقة تحضير البيتي فور,بيتي فور ناعم,بتي فور,بيتي فور العيد,طريقة عمل البيتى فور,طريقة عمل بيتي فور,طريقه البيتي فور,عجينه البيتي فور,تحضير البيتي فور,بيتي فور هش,مكونات البيتي فور,البيتي فور الجاهز,البيتي فور المالح,البيتي فور بالقمع,البيتي فور تيك تاك,البيتي فور ايه حبيب,هاله فهمي البيتي فور,بيتيت فور,البيتي فور والغريبه,كيفيه عمل البيتي فور,اسرار نجاح البيتي فور

 

المقادير:


كيلو دقيق


كيلو الا ربع زبدة  نيوزلاندي ساقعة


350جرام سكر بودرة


50جرام كاكاو خام


صفار ٢بيضه +بيضه


ملعقة صغيرة فانيليا


ذرة ملح


2معلقه كبيره كاكاو خام (لعمل بيتي فور الشوكولاته) 


للتزيين :


شيكولاتة بيضاء خام زائبة نص كيلو


مربي مشمش بيوريه 

شيكولاتة خام بني زائبة نص كيلو


فورماسيلو بني


فورماسيلو الوان


جوز هند ناعم


مكسرات مفرومة (بندق وفستق)


كريز مسكر


طريقه التحضير :


-قومي بوضع الزبدة والسكر وقومي بخفق المكونات كلها مع بعض حتي تصبح مثل الكريمة وقومي بوضع البيض والفانيليا وخفقهم جيدا حتي يصبح الخليط متجانس .


-علي الدقيق قومي بوضع الملح وتقليبهم وبعدها قومي بتقليب المكونات بالايد حتي تتجانس العجينة اقوم باخذ كمية من العجينة واقوم بوضع الكاكاو وتقليبهم وتركها ترتاح في التلاجة 10دقائق .


-اقوم بوضع العجينة في كيس الحلواني واقوم بتشكيلها حسب الزوق علي صواني الومنيوم واقوم بادخالهم فرن سخن علي 170 علي الشبكة حتي ياخذ اللون الدهبي .


-قومي باخراجه من الفرن وتركه حتي يبردتماما وقومي وبتزينه حسب زوقك وقومي بادخالهم التلاجة حتي يتماسكو .

ملاحظات لنجاح البيتي فور :


-قومي بحفظ البيتي فور داخل علبة محكمة الغلق واذا كانت مزينة قومي بحفظها داخل التلاجة خصوصا لو فيها شيكولاتة او مربي .


-قومي باختبار اتنين من البتي فور في الفرن قبل تشكيل الكمية كلها لو فرشت في الصنية معلقة دقيق هتظبط القوام .


-قومي باستخدام نوع دقيق للحلويات للكحك والبسكوت حتي يصبح مناسب للاستخدام لنتيجة مضمونة .


-نخل الدقيق والسكر البودرة مهم جدا .


-استخدمي زبدة نيوزولاندي بدون ملح افضل نوع للبيتيفور ويمكنك خلطها بنوع اخر.

 

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق

من نحن

authorمرحبا، أسمي نانا أحمد وهذه مدونتي أسعى دائما لأقدم لكم أفضل المواضيع المنوعة فى الصحة والحياة الأسرية والتكولوجياوالطبخ والفنون والموضة
المزيد عني →

التصنيفات

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner

نموذج الاتصال

الاسم

بريد إلكتروني *

رسالة *