مقادير الوصفة:
٧واحدات بطاطس متقطعه شرايح من غير ماتتفصل عن بعض
للتتبيل:
ملح وفلفل بابريكا زعتر
نص كوب زيت
لخلطه الجبن:
كوب جبنة كريمي
كوب جبنة موتزريلا
كوب جبنة شيدر احمر
١٠٠ جرام بسطرمة مفرومه
١٠٠ جرام فلفل هالبينو مخلل
الطريقة :
-تغسل البطاطس جيداً بقشرها
ضعي واحدة البطاطس علي القطاعه وعلي الجانبين حطي ايد معلقة خشب
وابدأي قطعي البطاطس شرايح بدون فصلهم عن بعض
-رصي البطاطس في طاجن بايركس
-اخلطي مكونات التتبيله ووزعيها بشكل كويس علي البطاطس
-غطي البايركس بورق الومنيوم ودخلي الفرن علي درجة حراره ٢٠٠ لمده ساعه
-اخلطي مكونات الحشوه مع بعض
-خرجي البطاطس بعد التسويه ووزعي عليها خليط الاجبان ودخليها الفرن مره تانيه حتي تاخد لون دهبي فاتح وتقدم ساخنه بالهنا والشفا
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق