المقادير:
٤ كوب دقيق
كوب لبن دافي
٢ معلقه كبيره زبده سايحه
بيضه بدرجة حرارة الغرفه
معلقه كبيره بيكنج بودر
معلقه كبيره خميره
معلقه كبيره خل
معلقه كبيره سكر
رشة ملح
للحشو :
كوب سكر بني رطب
نصف كوب زبده طريه
٢ معلقه كبيره قرفه
للصوص:
٢كوب حليب مكثف
كوب جبنه كريمي
للوجه:
صوص كراميل
صوص شيكولاته
اعواد قرفه
١٠٠ جرام بيكان
الطريقه :
-تعجن كل مكونات العجينه مع بعض حتي تكون عجينه لينه .
-تترك تخمر و يتضاعف حجمها .
-تفرد العجينه علي شكل مستطيل تدهن بخليط القرفه .
-تطبق تلت العجينه من جهه ثم يطبق التلت التاني من الجهه الاخري بحيث تبقي ٣طبقات علي بعض
-نقطع العجينه شرايح بعرض ٥سم.
-تقطع كل شريحه ٣شرايط بدون مانفصلهم من بعض من جهه.
-نشكلها ضفيره ونلفها حول نفسها ونحطها في قالب كب كيك .
-ونكرر حتي الانتهاء من الكميه نتركها تخمر ويتضاعف حجمها.
-ندخل السينابون بانز الفرن ويكون ساخن علي درجة حراره ٢٠٠ عالرف الاوسط حتي تمام النضج .
-نزين الوجه بالصوص الابيض بعد خفق الجبنه مع الحليب المكثف وصوص الشيكولاته والكراميل.
recent
آخر الأخبار
recent
random
جاري التحميل ...
random
طريقة بسيطة لتحضير سينابون بانز
عن الكاتب
nana ahmedشاهد أيضاً
التعليقات
جميع الحقوق محفوظة
daahsha"دهشة"
