المقادير:
٦بيض
كوب سكر بودرة
٥م/كاكاو
كوب دقيق
٢معلقه زبدة او زيت
معلقه كبيره خل
معلقه كبيره فانيليا
الحشوة:
كوب ونص كريم شانتيه
نص كوب كريمه لباني بودر
نص كوب سكر بودر
كوب ونص لبن متلج
للتغليف
٢ كوب شيكولاتة مبشوره
ربع كوب كريمة
معلقة زيت
الطريقة:
هنفصل الصفار عن البياض ونضرب معاه سكر ونضيف الكاكاو والدقيق ونضيف الزبدة السايلة ونقلب..
نخفق البياض لوحده وعليه الفانيليا لحد ما يكون مارينج.. ونضيفه بخفة لخليط الصفار ونقلب براحه.
ونصبه في صينية وعلى فرن ١٨٠.لمده من ١٥ ل٢٠ دقيقة..
يطلع نغطيه بورقة زبدة او فوطه يبرد شويه ونحشيه
ونلفه ونسيبه في التلاجة ساعة وبعدين نصب عليه الشوكليت
وكلوا احلى كيكة هوهوز فاخرة..
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق