daahsha"دهشة" daahsha"دهشة"
recent

آخر الأخبار

recent
random
جاري التحميل ...

كبده بالبصل من المطبخ المصرى


المطبخ المصري,من المطبخ المصري,طريقة طبخ الكبدة الأسكندراني من المطبخ المصري,كبدة بالبصل,طريقة الكبده بالبصل,الكبدة الأسكندراني من المطبخ,كبده دجاج بالبصل,عمل كبده دجاج بالبصل,طريقة عمل كبده دجاج بالبصل,كبده,المطبخ,مطبخ ام وليد كبدة بالبصل و الطماطم,الكبدة بالبصل,المطبخ المغربي,الكبد و القوانص بالبصل,الكبده,المطبخ الشرقى,المطبخ العربي,كبدة بالبصل و الطاطم,طريقة عمل الكبدة المحمرة بالبصل,كبدة بالبصل و الطماطم,طبخ الكبده,كبدة دجاج بالبصل,الكبده الاسكندراني,طريقة عمل الكبدة بالبصل منتدى فتكات

المقادير:

كيلو كبده مقطع شاورما

٣بصل جوليان

معلقه كبيره توم مفروم

٢طماطم مكعبات

٢فلفل حار متقطع ترنشات

٢فلفل رومي مكعبات

ملح وفلفل

رشه كمون وكسبره ناشفه

رشه سكر

زيت


للتقديم:

عيش

سلطه طحينه

جرجير

مخلل

بقدونس مفروم


الطريقه:

-في ووك عالنار هانحط شويه زيت وننزل بالبصل ونقلبه لغايه مايدبل.

-نضيف التوم والفلفل والبهارات ونشوحهم كويس جداً.

-بعدين نضيف الطماطم ونسيبهم عالنار ٥دقايق.

-في ووك تاني نحط شويه زيت ونسيبهم يسخنوا جداً.

-ننزل الكبده ونشوحها لغايه ماتستوي .

-نتبلها بنفس البهارات.

-ونقلبها مع البصل كويس نزينها بالبقدونس وتقدم بالهنا والشفا.

 

عن الكاتب

nana ahmed

التعليقات


جميع الحقوق محفوظة

daahsha"دهشة"