الميلفاي بالكاسترد على طريقة الفرنسية
بسم الله الرحمن الرحيم
مقاديرالعجينه:
كوب ونصف دقيق
180 جرام زبده جامده
كوب الا ربع ماء للعجن
رشه ملح
للحشو أستخدمي كاسترد دريم
الطريقة:
-رشي الدقيق على سطح أملس وأعمليه على شكل هرمي وأعملي فى قلبه حفره زى فوهة البركان وبعدين ضيفي الماء داخل الحفرة ولمي الدقيق عليها وأعجن لغاية ما تكون العجينه مبتلزقش و تلم كل الدقيق إللى على السطح.
-حطيها في الثلاجة لربع ساعه
-كرري العملية 3 مرات وأفردي العجينه وقطعيها مستطيلات وبالشوكة أخرمي العجينه حتى لا تنتفخ في الفرن
-حطيها في الفرن حوالي نص ساعه وبعدين خرجيها رقائق
طريقة الحشو:
حطي طبقة من الرقائق وبعدين حشوة الكاسترد، كرري العملية لحد ما تتكون عدة طبقات ورشي القليل من السكر المطحون على الوش. وبالهنــــــــــــا
بسم الله الرحمن الرحيم
مقاديرالعجينه:
كوب ونصف دقيق
180 جرام زبده جامده
كوب الا ربع ماء للعجن
رشه ملح
للحشو أستخدمي كاسترد دريم
الطريقة:
-رشي الدقيق على سطح أملس وأعمليه على شكل هرمي وأعملي فى قلبه حفره زى فوهة البركان وبعدين ضيفي الماء داخل الحفرة ولمي الدقيق عليها وأعجن لغاية ما تكون العجينه مبتلزقش و تلم كل الدقيق إللى على السطح.
-حطيها في الثلاجة لربع ساعه
-كرري العملية 3 مرات وأفردي العجينه وقطعيها مستطيلات وبالشوكة أخرمي العجينه حتى لا تنتفخ في الفرن
-حطيها في الفرن حوالي نص ساعه وبعدين خرجيها رقائق
طريقة الحشو:
حطي طبقة من الرقائق وبعدين حشوة الكاسترد، كرري العملية لحد ما تتكون عدة طبقات ورشي القليل من السكر المطحون على الوش. وبالهنــــــــــــا
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق