daahsha"دهشة" daahsha"دهشة"
recent

آخر الأخبار

random
جاري التحميل ...

الميلفاي بالكاسترد على طريقة الفرنسية

الميلفاي بالكاسترد على طريقة الفرنسية



بسم الله الرحمن الرحيم
مقاديرالعجينه:
كوب ونصف دقيق
180 جرام زبده جامده
كوب الا ربع ماء للعجن

رشه ملح
للحشو أستخدمي كاسترد دريم
الطريقة:
-رشي الدقيق على سطح أملس وأعمليه على شكل هرمي وأعملي فى قلبه حفره زى فوهة البركان وبعدين ضيفي الماء داخل الحفرة ولمي الدقيق عليها وأعجن لغاية ما تكون العجينه مبتلزقش و تلم كل الدقيق إللى على السطح.
-حطيها في الثلاجة لربع ساعه
-كرري العملية 3 مرات وأفردي العجينه وقطعيها مستطيلات وبالشوكة أخرمي العجينه حتى لا تنتفخ في الفرن

-حطيها في الفرن حوالي نص ساعه وبعدين خرجيها رقائق
طريقة الحشو:
حطي طبقة من الرقائق وبعدين حشوة الكاسترد، كرري العملية لحد ما تتكون عدة طبقات ورشي القليل من السكر المطحون على الوش. وبالهنــــــــــــا

عن الكاتب

nana ahmed

التعليقات


جميع الحقوق محفوظة

daahsha"دهشة"

2025