طريقة صنع تورت شارلوت فى المنزل
بسم الله الرحمن الرحيم
المقادير
بسكويت الفانيليا
١٩٠ جرام سكر
١٩٠جرام دقيق
فانيليا
٦ بيض
بسكويت الشوكولاته
٤بيض
١٠٥ جرام دقيق
٢٠ جرام كاكاو
فانيليا
١٢٥ سكر
الكريمة
٤٥٠ لبن ساقعة
٢٠٠جرام كريمة
الطريقه
البسكوت
يفصل الاصفر لوحد والابيض لوحده
يتم ضرب الابيض مع ذره ملح
مع اضافه السكر علي 3 مراحل
بعد تمام الضرب وارتفاع الابيض ويصبح شديد البياض
نخفق الاصفر بالشوكه ونضيفه علي الابيض
ونضيف الدقيق علي 3 مراحل مع التقليب بعلقه خشبيه من تحت لفوق
توضع في كيس به بلبله ساده ويقطع علي سيلكون يرش سكر بودره يدخل الفرن 200 درجه مئويه لمده 10 دقائق
يتم اضافه مواد الكريم بتسري
الماء والبودره
ويتم الخفق
ويخفق مواد الكريمه
ربع كريمه
نصف ماء مثلج
الفراوله تقطع
ويتم التشكيل بعمل قاعده من البسكوت واضافه كريمه وفراوله مع الكريمه وغطاء من البسكوت.
وممكن عمل الكوبيات
باضافه كريمه وكريمه بتسري
وفراوله وبسكوت بالتبادل
بسكويت الفانيليا
١٩٠ جرام سكر
١٩٠جرام دقيق
فانيليا
٦ بيض
بسكويت الشوكولاته
٤بيض
١٠٥ جرام دقيق
٢٠ جرام كاكاو
فانيليا
١٢٥ سكر
الكريمة
٤٥٠ لبن ساقعة
٢٠٠جرام كريمة
الطريقه
البسكوت
يفصل الاصفر لوحد والابيض لوحده
يتم ضرب الابيض مع ذره ملح
مع اضافه السكر علي 3 مراحل
بعد تمام الضرب وارتفاع الابيض ويصبح شديد البياض
نخفق الاصفر بالشوكه ونضيفه علي الابيض
ونضيف الدقيق علي 3 مراحل مع التقليب بعلقه خشبيه من تحت لفوق
توضع في كيس به بلبله ساده ويقطع علي سيلكون يرش سكر بودره يدخل الفرن 200 درجه مئويه لمده 10 دقائق
يتم اضافه مواد الكريم بتسري
الماء والبودره
ويتم الخفق
ويخفق مواد الكريمه
ربع كريمه
نصف ماء مثلج
الفراوله تقطع
ويتم التشكيل بعمل قاعده من البسكوت واضافه كريمه وفراوله مع الكريمه وغطاء من البسكوت.
وممكن عمل الكوبيات
باضافه كريمه وكريمه بتسري
وفراوله وبسكوت بالتبادل
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق