ارز
مكرمل بالبسله والجزر
المقادير:
٣كوب ارز بسمتي مغسول ومنقوع نص ساعه ومتصفي
بصله
كبيره مفرومه
كوب
بسله
كوب
جزر مكعبات صغيره
معلقة
كبيره سكر
٦
كوب شوربه مغليه
مكعب
مرقه
ملح
وفلفل ورشه قرفه
معلقتين
سمنه
للتقديم
لوز
محمر
ورده
طماطم
الطريقة:
في حله
هانحط السمنه وملعقتين زيت يسخنوا كويس ننزل بالبصل والسكر ونقلبهم لغايه البصل
مايتكرمل وياخد لون دهبي
نضيف
البسله والجزر ومكعب المرقه والملح والفلفل والقرفه ونغطي عليهم ٥دقايق ثم نضيف
الارز والشوربه المغليه ونسيب الارز يغلي ويتشرب وبعدين نهدي النار ونيبه يستوي
تماماً ويقدم بالهنا والشفا
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق