Subscribe in a reader ارز بالبسله والزبيب - daahsha"دهشة"

daahsha"دهشة"

مدونة شبابية لكل أسرة عصرية تعرض كل ما يخص الامور الدينية و كل الوصفات الطبية الطبيعية والمعلومات العامه المفيدة للعنايه بالشعر والبشره وكل وظائف الجسم المختلفة . وكل معلومات عن النباتات والحيوانات. وكل ما يخص الموضة والديكور وفن الطهى والتكولوجيا و فن التصوير والرسم ومعلومات عامة وألغاز...

آخر المواضيع

7/06/2020

ارز بالبسله والزبيب

ارز بالبسله والزبيب

ارز بالزبيب,الارز بالبسلة,الارز بالبسلة و الجزر,ارز اصفر بالبسلة و الجزر,رز بالبسله والجزر,طريقة عمل ارز اصفر بالبسلة و الجزر,أرز بالزبيب,الرز بالبسلة,أرز #بسمتي بالزبيب,أرز بسمتي بالزبيب و #المكسرات,أرز بالبسلة,عمل أرز #بالبسلة,الارز,#فراخ #بالزبيب,الارز #بالخضروات,#بالبسلة,ارز بالخلطة,أرز أصفر بالبسلة والجزر,الارز البسمتي,الارز بالخلطه,الارز بالدجاج,البسلة و الجزر,الارز بالمكسرات,أرز أصفر بالبسلة,ارز بسمتي,#ارز #بسمتى,الارز #الابيض,#البسلة,ارز #الكبسة,طريقة عمل #أرز #أصفر #بالبسلة و#الجزر


المقادير:

٣كوب ارز بسمتي مغسول ومنقوع نص ساعه ومتصفي كويس
كوب زبيب
كوبين بسله
٦اكواب شوربه
مكعبين زبده
مكعب مرقه
عودين قرفه
فصين مستكة
ملح وفلفل 

للتزيين:

لوز انصاف محمر
وردات طماطم

الطريقة:

في حله على النار هانحط الزبده ومعاها قليل من الزيت ولما يسخنوا ننزل البسله والمستكة والقرفه ونشوحها لمدة ٥دقايق
نضيف الارز ونكمل تشويح لغايه مايسخن مع اضافة الزبيب ومكعب المرقه والملح والفلفل

نضيف الشوربه المغليه ونغطي الحله ونسيب الارز يغلي ويتشرب كويس وبعدين نهدي النار تماماً حتي تمام النضج
يغرف ويزين باللوز المحمر ويقدم بالهنا والشفا...

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق

من نحن

authorمرحبا، أسمي نانا أحمد وهذه مدونتي أسعى دائما لأقدم لكم أفضل المواضيع المنوعة فى الصحة والحياة الأسرية والتكولوجياوالطبخ والفنون والموضة
المزيد عني →

التصنيفات

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner

نموذج الاتصال

الاسم

بريد إلكتروني *

رسالة *