ساندوتش ايس كريم على طريقتى
المقادير:
لتر كريمه خفق
نص كوب حليب مكثف محلي
٣ معلقه كبيره كريم شانتيه
٥ باكيت بسكوت شاي ساده يكون حجمه كبير
٣ شوكولاته جلاكسي بالحليب
الطريقه:
في بوله نخفق الكريمه مع الحليب المكثف و الكريم شانتيه حتي يصبح قوامه تقيل ثم نقطع الشوكولاته قطع صغيره و نضيفها و نخلط
في صينيه تشيز كيك مربعه تضع طبقه من البسكوت الساده ثم نضيف اليه خليط الايس كريم ثم نضع طبقه اخري البسكوت الساده بحيث تبقي بنفس الرصه اللي تحت و توضع في الفريزر لمده ٦ ساعات ثم نقطعه و نقدمه.
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق