برجر الفلفل بالجبنه
المقادير:
نصف كيلو لحم مفروم
ملح وفلفل
معلقه بصل بودر
معلقه ثوم بودر
معلقه السبع بهارات
معلقتين صلصة طماطم
بصله مفرومه
بيضه
نصف كوب بقسماط
حلقات فلفل الوان بسمك ١سم
٢كوب جبنه شيدر ومتزريلا مبشوره
نصف كوب كاتشب
للتقديم :
بقدونس مفروم
الطريقه:
-نعجن اللحم المفروم جيدا مع ملح وفلفل وبصل البودر و الثوم البودر و السبع بهارات و الصلصه الطماطم و البصله و البيضه و البقسماط نرص شرايح الفلفل الالوان في صاج فرن مفروش زبده ثم نضع جزء من الكفته في شريحة فلفل الوان ونسكنها كويس .
-ونكرر لغايه مانخلص الكميه .
-ندخل الصاج الفرن علي درجة حراره ٢٠٠ عالرف الاوسط حتي تنضج الكفته .
-نخرجها ندهنا بالكاتشب ونضع علي وجه كل واحده قليل من الجبنه وندخلها الفرن الجبنه تسيح وتقدم بالهنا والشفا .
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق