Subscribe in a reader طاجن فريك بالكبدة والبصل المكرمل من المطبخ المصرى - daahsha"دهشة"

daahsha"دهشة"

مدونة شبابية لكل أسرة عصرية تعرض كل ما يخص الامور الدينية و كل الوصفات الطبية الطبيعية والمعلومات العامه المفيدة للعنايه بالشعر والبشره وكل وظائف الجسم المختلفة . وكل معلومات عن النباتات والحيوانات. وكل ما يخص الموضة والديكور وفن الطهى والتكولوجيا و فن التصوير والرسم ومعلومات عامة وألغاز...

آخر المواضيع

8/18/2020

طاجن فريك بالكبدة والبصل المكرمل من المطبخ المصرى

طاجن فريك بالكبدة والبصل المكرمل من المطبخ المصرى
طريقة عمل الفراخ بالبصل و الملوخية,فراخ بالبصل و الملوخية,أرز بالكبد والقوانص مع الشيف هالة فهمي,أرز بالكبد والقوانص,فراخ بالبصل,مقادير أرز بالكبد والقوانص,الكبد والقوانص,أرز بالكبد,طريقة عمل دجاج محشي فريك,البصل,دجاج محشية فريك,كبدة,قوانص,بصل,مكرمل,سهل,وجية خفيفة,طريقة عمل الكبد والقوانص,سريعة,طاجن,فريك,مطبخ اليوم,طريقة عمل الملوخية,طرق جديدة لعمل الفراخ,الملوخية,برنامج على قد الايد حلقة اليوم,سفرة و طبلية,طريقة عمل دجاج محشي


المقادير :

كيلو كبده كندوز مقطعة مكعبات صغيره

نصف كيلو فريك مغسول ومنقوع ساعه

نصف كيلو بصل مقطع جوانح

2جزرة مبشورتين

كوب فلفل الوان مكعبات

كوبين شوربه مغليه

بصلة مفرومة

ملعقة كبيرة عسل

ملعقة كبيرة سكر

٣معالق كبار سمنه

ملح

فلفل

رشة قرفة

للتقديم :

بقدونس مفروم

شرايح فلفل الوان

مكسرات متحمره (دهبي فاتح)

الطريقة :

هانحط السمنه في حله عالنار ونشوح البصل مع اضافه السكر ولما يتكرمل نضيف الفلفل والجزر ونقلبهم شويه ثم نضيف الفريك والعسل والملح والفلفل والقرفه والشوربه ونغطي ونسيب الفريك يتشرب وبعدين نهدي النار ونسيبه يستوي

في طاسه هانحط معلقه كبيره سمنه تسخن كويس أوي نضيف الكبده نشوحها مع تتبيلها بملح وفلفل وقرفه

نغرف الفريك ونحط عليه الكبده ونزين بالمكسرات والبقدونس المفروم

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق

من نحن

authorمرحبا، أسمي نانا أحمد وهذه مدونتي أسعى دائما لأقدم لكم أفضل المواضيع المنوعة فى الصحة والحياة الأسرية والتكولوجياوالطبخ والفنون والموضة
المزيد عني →

التصنيفات

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner

نموذج الاتصال

الاسم

بريد إلكتروني *

رسالة *