daahsha"دهشة" daahsha"دهشة"
recent

آخر الأخبار

random
جاري التحميل ...

طاجن فريك بالكبدة والبصل المكرمل من المطبخ المصرى

طاجن فريك بالكبدة والبصل المكرمل من المطبخ المصرى
طريقة عمل الفراخ بالبصل و الملوخية,فراخ بالبصل و الملوخية,أرز بالكبد والقوانص مع الشيف هالة فهمي,أرز بالكبد والقوانص,فراخ بالبصل,مقادير أرز بالكبد والقوانص,الكبد والقوانص,أرز بالكبد,طريقة عمل دجاج محشي فريك,البصل,دجاج محشية فريك,كبدة,قوانص,بصل,مكرمل,سهل,وجية خفيفة,طريقة عمل الكبد والقوانص,سريعة,طاجن,فريك,مطبخ اليوم,طريقة عمل الملوخية,طرق جديدة لعمل الفراخ,الملوخية,برنامج على قد الايد حلقة اليوم,سفرة و طبلية,طريقة عمل دجاج محشي


المقادير :

كيلو كبده كندوز مقطعة مكعبات صغيره

نصف كيلو فريك مغسول ومنقوع ساعه

نصف كيلو بصل مقطع جوانح

2جزرة مبشورتين

كوب فلفل الوان مكعبات

كوبين شوربه مغليه

بصلة مفرومة

ملعقة كبيرة عسل

ملعقة كبيرة سكر

٣معالق كبار سمنه


ملح

فلفل

رشة قرفة

للتقديم :

بقدونس مفروم

شرايح فلفل الوان

مكسرات متحمره (دهبي فاتح)

الطريقة :

هانحط السمنه في حله عالنار ونشوح البصل مع اضافه السكر ولما يتكرمل نضيف الفلفل والجزر ونقلبهم شويه ثم نضيف الفريك والعسل والملح والفلفل والقرفه والشوربه ونغطي ونسيب الفريك يتشرب وبعدين نهدي النار ونسيبه يستوي

في طاسه هانحط معلقه كبيره سمنه تسخن كويس أوي نضيف الكبده نشوحها مع تتبيلها بملح وفلفل وقرفه

نغرف الفريك ونحط عليه الكبده ونزين بالمكسرات والبقدونس المفروم

عن الكاتب

nana ahmed

التعليقات


جميع الحقوق محفوظة

daahsha"دهشة"

2025