Subscribe in a reader صينية العجة بالبطاطس من المطبخ المصرى - daahsha"دهشة"

daahsha"دهشة"

مدونة شبابية لكل أسرة عصرية تعرض كل ما يخص الامور الدينية و كل الوصفات الطبية الطبيعية والمعلومات العامه المفيدة للعنايه بالشعر والبشره وكل وظائف الجسم المختلفة . وكل معلومات عن النباتات والحيوانات. وكل ما يخص الموضة والديكور وفن الطهى والتكولوجيا و فن التصوير والرسم ومعلومات عامة وألغاز...

آخر المواضيع

8/23/2020

صينية العجة بالبطاطس من المطبخ المصرى

صينية العجة بالبطاطس من المطبخ المصرى 

العجة المصرية,عجة البطاطس,العجة,طريقة عمل العجة بالبطاطس,طريقة عمل العجة المصرية بالبيض والدقيق,عجة البطاطس بالبيض,طريقة عمل العجة,طريقة عمل العجة المصرية,عجة البطاطس منال العالم,العجه المصريه الاصليه,عجة البطاطس المقلية,عجة البطاطس المسلوقة,عجة البطاطس بالبيض في الفرن,عجة البطاطس والبيض,عجة البيض المصرية,طريقة عمل عجة البطاطس,عجة البطاطا بالفرن,عجة البطاطا السورية,البطاطس المدحرجه بالدقه,عجة البطاطا دلال حناوي,عجة البطاطا,بيض بالبطاطس,طريقة عمل العجة بالبيض,طريقة عمل العجة بالبيض والدقيق

 


المقادير :-

نصف كيلو بطاطس مبشوره

كوب فلفل ألوان مكعبات

كوب بقدونس مفروم

كوب شبت مفروم

2طماطم مقطعة مكعبات

٢معلقه كبيره صلصه

بصله كبيره مفرومه

7بيض

٤معالق كبار دقيق

ربع كوب حليب

ملعقة صغيرة بيكنج بودر

2ملعقة كبيرة زبدة وزيت

رشة كمون

ملح

فلفل أسود

معلقتين كبار سمنه

الطريقة :

هانحط السمنه والزيت ونشوح البصله كويس جداً

نضيف الصلصه والطماطم ونسيبهم يتسبكوا شويه ونرفعهم من النار

نضيف الفلفل والبطاطس والبقدونس ونقلبهم مع بعض

نخفق البيض مع الدقيق والملح والبهارات ونضيف عليه باقي المكونات وتقلب

ندهن صينيه بالسمنه ونرشها دقيق ونصب فيه خليط العجه وندخلها الفرن علي درجة حراره ١٨٠ حتي تمام النضج وتقدم بالهنا

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق

من نحن

authorمرحبا، أسمي نانا أحمد وهذه مدونتي أسعى دائما لأقدم لكم أفضل المواضيع المنوعة فى الصحة والحياة الأسرية والتكولوجياوالطبخ والفنون والموضة
المزيد عني →

التصنيفات

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner

نموذج الاتصال

الاسم

بريد إلكتروني *

رسالة *