daahsha"دهشة" daahsha"دهشة"
recent

آخر الأخبار

recent
recent
random
جاري التحميل ...

المسقعة باللحمه المفرومه من المطبخ المصرى

المسقعة باللحمه المفرومه من المطبخ المصرى
 
 
مسقعة باللحمة المفرومة,المسقعة باللحمة المفرومة,طريقة عمل مسقعة باللحمة المفرومة,مسقعة باللحمة,طاجن المسقعة باللحمة المفرومة,طريقة المسقعة باللحمة المفرومة,صينية المسقعة باللحمة المفرومة,طريقة عمل المسقعة باللحمة المفرومة,اللحمة المفرومة,مسقعة باللحمة المفرومة والبشاميل,مسقعة باللحمة المفرومة على قد الايد,المسقعة,مسقعه باللحمه المفرومه,طاجن المسقعة,مسقعة,مسقة باللحمة المفرومة,المسقعة باللحمة,اللحمة المفرومة المعصجة,المسقعة المصرية,طريقة عمل مسقعة باللحمة,المسقعة على الطريقة المصرية

المقادير :

٢كيلو باذنجان رومي مقطع بالطول ومتحمر

نصف كيلو بطاطس مكعبات محمرة

ربع كيلو فلفل رومي شرائح

قرن فلفل حامي شرايح

ربع كيلو لحمة مفرومة

2 كوب عصير طماطم

٢بصله متقطعه جوليان

ملعقة كبيرة ثوم مفروم

٤فلفل حامي

ملح

فلفل

رشة بهارات سبعة

رشة سكر

ملعقة صغيرة كمون

مكعب مرقه

للتزيين :

كسبره مفرومه



الطريقة :


في صينيه عالنار هانحط قليل من الزيت

نضيف البصل والتوم وشرايح الفلفل يتشوحوا كويس أوي وبعدين نضيف اللحمه المفرومه مع البهارات والكمون ونسيبها تستوي

نضيف الصلصه والطماطم ونسيبهم يتسبكوا

نضيف كوبين ماء مغلي ورشه السكر والملح والفلفل ومكعب المرقه ولما يغلو كويس اوي

نرص البادنجان والبطاطس في طاجن فرن ونصب عليهم الصلصه وندخلهم الفرن يتسبكوا مع بعض وتتقدم بالهنا والشفا

عن الكاتب

nana ahmed

التعليقات


جميع الحقوق محفوظة

daahsha"دهشة"

2025