Subscribe in a reader المسقعة باللحمه المفرومه من المطبخ المصرى - daahsha"دهشة"

daahsha"دهشة"

مدونة شبابية لكل أسرة عصرية تعرض كل ما يخص الامور الدينية و كل الوصفات الطبية الطبيعية والمعلومات العامه المفيدة للعنايه بالشعر والبشره وكل وظائف الجسم المختلفة . وكل معلومات عن النباتات والحيوانات. وكل ما يخص الموضة والديكور وفن الطهى والتكولوجيا و فن التصوير والرسم ومعلومات عامة وألغاز...

آخر المواضيع

8/23/2020

المسقعة باللحمه المفرومه من المطبخ المصرى

المسقعة باللحمه المفرومه من المطبخ المصرى
 
 
مسقعة باللحمة المفرومة,المسقعة باللحمة المفرومة,طريقة عمل مسقعة باللحمة المفرومة,مسقعة باللحمة,طاجن المسقعة باللحمة المفرومة,طريقة المسقعة باللحمة المفرومة,صينية المسقعة باللحمة المفرومة,طريقة عمل المسقعة باللحمة المفرومة,اللحمة المفرومة,مسقعة باللحمة المفرومة والبشاميل,مسقعة باللحمة المفرومة على قد الايد,المسقعة,مسقعه باللحمه المفرومه,طاجن المسقعة,مسقعة,مسقة باللحمة المفرومة,المسقعة باللحمة,اللحمة المفرومة المعصجة,المسقعة المصرية,طريقة عمل مسقعة باللحمة,المسقعة على الطريقة المصرية

المقادير :

٢كيلو باذنجان رومي مقطع بالطول ومتحمر

نصف كيلو بطاطس مكعبات محمرة

ربع كيلو فلفل رومي شرائح

قرن فلفل حامي شرايح

ربع كيلو لحمة مفرومة

2 كوب عصير طماطم

٢بصله متقطعه جوليان

ملعقة كبيرة ثوم مفروم

٤فلفل حامي

ملح

فلفل

رشة بهارات سبعة

رشة سكر

ملعقة صغيرة كمون

مكعب مرقه

للتزيين :

كسبره مفرومه



الطريقة :


في صينيه عالنار هانحط قليل من الزيت

نضيف البصل والتوم وشرايح الفلفل يتشوحوا كويس أوي وبعدين نضيف اللحمه المفرومه مع البهارات والكمون ونسيبها تستوي

نضيف الصلصه والطماطم ونسيبهم يتسبكوا

نضيف كوبين ماء مغلي ورشه السكر والملح والفلفل ومكعب المرقه ولما يغلو كويس اوي

نرص البادنجان والبطاطس في طاجن فرن ونصب عليهم الصلصه وندخلهم الفرن يتسبكوا مع بعض وتتقدم بالهنا والشفا

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق

من نحن

authorمرحبا، أسمي نانا أحمد وهذه مدونتي أسعى دائما لأقدم لكم أفضل المواضيع المنوعة فى الصحة والحياة الأسرية والتكولوجياوالطبخ والفنون والموضة
المزيد عني →

التصنيفات

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner

نموذج الاتصال

الاسم

بريد إلكتروني *

رسالة *