كيلو زبادي
نص كيلو جبنه قريش
علبه جبنه فيتا
معلقه كبيره حلبه مجروشه
معلقة كبيره كمون مجروش
معلقة كبيره شطه مجروشه
٦ معالق كبار ملح
ربع كوب ترمس بلدي
ربع كيلو فلفل احمر حار
نص كيلو فلفل اخضر ترنشات حار
(كوب مش قديم لو متوفر )
ربع كوب زيت
في الكبه هانضرب الزبادي مع الملح والمش القديم والفلفل الحامي الاحمر والجبنه الفيتا
ونفضيهم في برطمان نضيف وجاف
نضيف عليه الترمس والحلبه والكمون والشطه
ونهرس الجبنه القريش ونضيفها وترنشات الفلفل ونقلب كله مع بعض ونضيف الزيت ونقفل البرطمان ونسيبه اسبوع ونفتح عليه وبالهنا والشفا
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق