طريقة عمل بسكويت الشاى فى العشر دقايق
المقادير:
٢ونص كوب دقيق
ربع كيلو زبده بدرجة حراره المطبخ
كوب سكر بودر
بيضه
٣معالق كبار نشا
معلقة كبيره فانيليا سايله
نص معلقة صغيرة بيكنج بودر
لعمل جزء بالشيكولاته
معلقتين كبار كاكاو خام
معلقتين كبار حليب
الطريقه :
-نضرب الزبده مع السكر للحصول علي قوام كريمي
-ثم نضع البيض والفانيليا ونكمل خفق ثم نضيف الدقيق والنشا وذرة الملح ونلم العجينه للحصول علي عجينه سهلة التشكيل
-لو حابين نعمل جزء بالشيكولاته نضيف عليه الكاكاو واللبن ونعجنهم مع بعض
-يشكل البسكوت بفرد العجينه بين كيسين تلاجة وتقطيعها بالقطاعات
-يرص البسكوت في صاج مدهون زيت بسيط ويخبز علي درجة حراره ١٦٠ حتي ياخد اللون الذهبي .
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق