فطاير العشر دقايق
المقادير:
2كوب دقيق
٢كوب حليب
٢بيضه
٢معلقه زيت
معلقة كبيره خل
ذره ملح
للحشو :
كيلو جبنه موتزريلا وشيدر ورومي مبشوره
كوب زيتون شرايح
١٠٠ جرام بسطرمه متقطعه صغير
كوب فلفل الوان مكعبات صغيره
للتقديم :
شرايح طماطم وخيار وفلفل الوان
الطريقه:
في الخلاط نخلط البيض والزيت والحليب والخل والملح كويس جداً ثم نضيف الدقيق ونكمل خلط
في طاسه كبيره مدهونه قليل من الزيت ناخد مغرفه من الخليط ونفردها كويس ونسويها من الناحيتين لغايه ماتاخد لون دهبي فاتح ونكرر لغايه مانخلص المقدار
نقلب الحشوه مع بعض ونحشي كل فطيره ونطبقها علي شكل مربع
في طاسه هانحط معلقه سمنه وزيت ونحمر الفطاير من الناحيتين
وتقدم ساخنه بالهنا والشفا
٢كوب حليب
٢بيضه
٢معلقه زيت
معلقة كبيره خل
ذره ملح
للحشو :
كيلو جبنه موتزريلا وشيدر ورومي مبشوره
كوب زيتون شرايح
١٠٠ جرام بسطرمه متقطعه صغير
كوب فلفل الوان مكعبات صغيره
للتقديم :
شرايح طماطم وخيار وفلفل الوان
الطريقه:
في الخلاط نخلط البيض والزيت والحليب والخل والملح كويس جداً ثم نضيف الدقيق ونكمل خلط
في طاسه كبيره مدهونه قليل من الزيت ناخد مغرفه من الخليط ونفردها كويس ونسويها من الناحيتين لغايه ماتاخد لون دهبي فاتح ونكرر لغايه مانخلص المقدار
نقلب الحشوه مع بعض ونحشي كل فطيره ونطبقها علي شكل مربع
في طاسه هانحط معلقه سمنه وزيت ونحمر الفطاير من الناحيتين
وتقدم ساخنه بالهنا والشفا
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق