Subscribe in a reader طاجن بسلة باللحم الضأنى من المطبخ المصرى - daahsha"دهشة"

daahsha"دهشة"

مدونة شبابية لكل أسرة عصرية تعرض كل ما يخص الامور الدينية و كل الوصفات الطبية الطبيعية والمعلومات العامه المفيدة للعنايه بالشعر والبشره وكل وظائف الجسم المختلفة . وكل معلومات عن النباتات والحيوانات. وكل ما يخص الموضة والديكور وفن الطهى والتكولوجيا و فن التصوير والرسم ومعلومات عامة وألغاز...

آخر المواضيع

11/16/2020

طاجن بسلة باللحم الضأنى من المطبخ المصرى

 طاجن بسلة باللحم الضأنى من المطبخ المصرى


طاجن بسلة باللحم الموزة,طاجن بسلة باللحمة المفرومه,طاجن بسلة باللحم,المطبخ المصري,بسلة باللحمة,طاجن بسلة باللحمة,طاجن البامبة باللحم الضانى,طريقة عمل طاجن بسلة باللحم,طاجن البسلة باللحمة,طريقة تحضير طاجن بسلة باللحم,طريقة عمل بسلة باللحمة,طريقة عمل طاجن البامبة باللحم الضانى,طريقه عمل طاجن بسلة بالحمه مطبخ دنيا,طاجن بسلة بالجزر والريش الضاني,المطبخ,طاجن بطاطس باللحمة الضاني,طاجن ويكا باللحمة الضاني,طاجن بسله باللحم,طاجن البسله باللحمه,طاجن البسله باللحمه هاله فهمي

المقادير :

‎ كيلو لحم موزة متقطعه مكعبات صغيره

‎ كيلو بسلة

‎ نص كيلو جزر مقطع مكعبات صغيرة

‎بصله مفروم فرم ناعم

‎فصين توم مفروم

‎لتر عصير طماطم

‎ ملعقة كبيرة صلصله

‎ملعقتين كبار زبدة

‎٢فلفل حار احمر واخضر

‎ ملح فلفل مستكه حبهان رشة سكر

‎مكعب مرق

‎للتقديم:

‎ارز بالشعريه مستوي

‎الطريقة :

‎في حلة علي النار نشوح اللحم مع الزبده والمستكة والحبهان ثم البصله تضاف لها وتكمل تشويح ثم تغطي وتترك علي نار هاديه حتي يجف البصل ويدبل وياخذ لون اللحم ونتاكد ان اللحمه دخلت في السوا ثم نضيف البسله وتقلب مع اللحم ثم الطماطم والصلصه ومكعب المرقه وتترك تغلي وتتسبك نضيف الجزر والماء المغلي والتوم ونتركهم يغلوا ثم نضع المكونات كلها في طاجن فرن يدخل فرن ساخن حتي يكمل النضج ويغرف ويقدم مع أرز وبالهنا .

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق

من نحن

authorمرحبا، أسمي نانا أحمد وهذه مدونتي أسعى دائما لأقدم لكم أفضل المواضيع المنوعة فى الصحة والحياة الأسرية والتكولوجياوالطبخ والفنون والموضة
المزيد عني →

التصنيفات

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner

نموذج الاتصال

الاسم

بريد إلكتروني *

رسالة *