طاجن لحمه موزة بالبصل في الفرن من المطبخ المصرى
المقادير:
كيلو لحمه من الموزه مسلوقه تلتين سوا(مع الاحتفاظ بالشوربه)
كيلو بصل مفروم
معلقه كبيره سكر
فصين توم شرائح
ملح وفلفل
عودين قرفه
فصين مستكة
طماطمايه مبشوره
معلقتين كبار سمنه
رشه حبهان بودر
٢ فلفل حار
كوبين شوربه
للتقديم :
ارز ابيض مستوي
طماطم مخلله
الطريقه:
في طاجن عالنار هانحط السمنه تسخن كويس جداً ننزل البصل وفصين المستكه ومعلقه السكر ونقلبهم لغايه مايلون البصل ويتكرمل .
نضيف اللحمه ونكمل تشويح مع اضافه البهارات.
نضيف كوبين شوربه من سلق اللحمه.
والتوم والطماطم والفلفل الحار .
وندخل الطاجن الفرن يستوي ويتسبك مع بعضه.
يخرج ويقدم.
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق