Subscribe in a reader ألذ و طعم تتبيلة لعمفل الفراخ المشوية - daahsha"دهشة"

daahsha"دهشة"

مدونة شبابية لكل أسرة عصرية تعرض كل ما يخص الامور الدينية و كل الوصفات الطبية الطبيعية والمعلومات العامه المفيدة للعنايه بالشعر والبشره وكل وظائف الجسم المختلفة . وكل معلومات عن النباتات والحيوانات. وكل ما يخص الموضة والديكور وفن الطهى والتكولوجيا و فن التصوير والرسم ومعلومات عامة وألغاز...

آخر المواضيع

6/18/2024

ألذ و طعم تتبيلة لعمفل الفراخ المشوية


تتبيلة الفراخ المشوية,تتبيله الفراخ المشويه,الفراخ المشوية فى الفرن,الفراخ المشوية,تتبيلة الفراخ المشوية فى الفرن,تتبيلة الفراخ,الفراخ المشويه,تتبيلة الفراخ المشويه,تتبيلة الفراخ المشوية على الفحم,تتبيلة الفراخ المشوية نادية السيد,تتبيلة الفروج المشوي,ناديه السيد تتبيله الفراخ المشويه,طريقة عمل الفراخ المشوية فى الفرن,تتبيلة الفروج المشوي بالفرن,تتبيلة الفروج المشوي السوري,تتبيلة الفروج المشوي على الفحم,طريقة عمل الفراخ المشوية فى الفرن نادية السيد

 تتبيلة الفراخ المشويه

المقادير:

فراخه متقطعه قطع صغيره ۱۰ قطع

۱ بصله

ا طماطم

1 فلفل اخضر

1 فلفل حامي

كوب لبن رايب

٢ فص توم مهروس

۲ عصير ليمون

٣ معالق كبار من خلطه الفراخ المشويه

معلقه كبيره فلفل اسود

معلقه كبيره سبع بهارات

معلقه كبيره بصل بودر

معلقه كبيره ملح

معلقين كبار زيت

معلقه كبيره خل

الطريقه:

بضرب كل ده مع بعض ف الكبه أو الخلاط واتبل بيهم الفراخ ويفتح الفراخ شرائح عشان التتبيلة كلها تدخل فيها وبسيبها ف التتبيلة ليله كامله لو مستعجلين أقل حاجه ٤ ساعات وبتدخل الفرن لمده ساعه ونص وتقدم....

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق

من نحن

authorمرحبا، أسمي نانا أحمد وهذه مدونتي أسعى دائما لأقدم لكم أفضل المواضيع المنوعة فى الصحة والحياة الأسرية والتكولوجياوالطبخ والفنون والموضة
المزيد عني →

التصنيفات

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner

نموذج الاتصال

الاسم

بريد إلكتروني *

رسالة *