Subscribe in a reader طاجن المكرونه ايطالى بالفراخ - daahsha"دهشة"

daahsha"دهشة"

مدونة شبابية لكل أسرة عصرية تعرض كل ما يخص الامور الدينية و كل الوصفات الطبية الطبيعية والمعلومات العامه المفيدة للعنايه بالشعر والبشره وكل وظائف الجسم المختلفة . وكل معلومات عن النباتات والحيوانات. وكل ما يخص الموضة والديكور وفن الطهى والتكولوجيا و فن التصوير والرسم ومعلومات عامة وألغاز...

آخر المواضيع

6/18/2024

طاجن المكرونه ايطالى بالفراخ

Translator

 

طاجن المكرونة بالفراخ,طاجن مكرونة بالفراخ,عمل طاجن مكرونة بالفراخ,طاجن المكرونة,طريقة طاجن مكرونة بالفراخ,طاجن المكرونة بالفراخ فى الفرن,سر طاجن المكرونة بالفراخ,طاجن المكرونة بالفراخ في الفرن,طاجن مكرونه بالفراخ,طاجن مكرونة,ازاى اعمل طاجن مكرونة بالفراخ,طاجن مكرونه,طريقة عمل طاجن مكرونة بالفراخ فى الفرن,طاجن مكرونة بالدجاج,طاجن مكرونه باللحمه,طاجن المكرونه,طريقة طاجن مكرونة بالفراخ في الفرن,طاجن المكرونة باللحم,طاجن المكرونة بالكبدة

 طاجن المكرونه بالفراخ

المقادير :

نص كيلو فراخ متقطع مكعبات صغير

٢ بصله كبيره مفرومه

قرن فلفل مفروم حامي او بارد

2 فص توم مفرومين

التوابل ربع م ص كل من كاري.. كزبره ناشفه.. فلفل اسود.. بابريكا... سبع بهارات.. ملح حسب الرغبه

الطريقه :

ف طاسه هنضيف زيت وننزل بالبصل والفلفل لحد ما لبصل يدبل ننزل بالفراخ وبعدين نشوح كويس جدااا لحد مالفراخ تنزل ميتها وتشربها تاني وبعدين ننزل بالتوابل والتوم ونخلط وبعدين نقفل النار وتبقي كده الفراخ جاهزه طريقه الصلصه للطاجن

حله وهنحط فيها زيت وبعدين ننزل ببصله مفرومه نشوحها لحد ما تتدبل وبعدين ننزل بنص كيلو طماطم معصوره ونسيبها تتسبك وبعدين ما تتسبك هننزل ب 3 م ك خل ابيض و 2 فص توم مفروم والتوابل ملح وفلفل اسود وكزبره وكمون وسبع بهارات وبابريكا

وبعدين نقفل النار وتبقي كده الصلصه جاهزه

تطبيق الطاجن:

 
ندهن الطاجن زيت وننزل بالفراخ ف قاع الطاجن وبعدين ف الحله اللي فيها الصلصه هننزل بنص كيلو مكرونه قلم ونقلبهم ف الصلصه وننزل بربع كوب ميه مغليه وننزل بكل ده ع الطاجن اللي فيه الفراخ وبعدين نغلفها بالفويل وتدخل فرن ساخن ع درجه حراره 200 ف الرف الاوسط لمده 30 دقيقه وبتكون استوت وتوووحفه
ملاحظة :المكرونه نيه مش مسلوقه

تخرج من الفرن تهدي خمسه وبعدين نجيب الطبق بتاعنا ونقلبها ف طبق وقدميها وكلي احلي طاجن مكرووونه

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق

من نحن

authorمرحبا، أسمي نانا أحمد وهذه مدونتي أسعى دائما لأقدم لكم أفضل المواضيع المنوعة فى الصحة والحياة الأسرية والتكولوجياوالطبخ والفنون والموضة
المزيد عني →

التصنيفات

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner

نموذج الاتصال

الاسم

بريد إلكتروني *

رسالة *