كيلو ممبار ني - كيلو ارز
بصل مفروم -خضره مشكله
قرن فلفل رومي - حامي
ثوم مفروم
عصير طماطم - صلصه
ملح - فلفل
كمون - كزبره - قرفه
بهارات - بابريكا
رشه سكر
زيت - خل
طريقو التحضير:
شوحي البصل علي النار مع الصلصة و اضربي في الخلاط عصير الطماطم مع الفلفل الرومي والحامي والتوم
وانزلي بيها علي الصلصة بالبصل مع رشه سكر والملح والتوابل وسيبيها تغلي غلوة
سيبيها تهدي شويه وبعدين حطي الارز والخضره واحشي بيها الممبار واسلقيه في مايه سخنه
طلعيه يهدي وحمريه في زيت غزير سخن والف هنا وشفا
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق