Subscribe in a reader طريقة تحضير طاجن قوارب البطاطس باللحمة المفرومة - daahsha"دهشة"

daahsha"دهشة"

مدونة شبابية لكل أسرة عصرية تعرض كل ما يخص الامور الدينية و كل الوصفات الطبية الطبيعية والمعلومات العامه المفيدة للعنايه بالشعر والبشره وكل وظائف الجسم المختلفة . وكل معلومات عن النباتات والحيوانات. وكل ما يخص الموضة والديكور وفن الطهى والتكولوجيا و فن التصوير والرسم ومعلومات عامة وألغاز...

آخر المواضيع

9/21/2024

طريقة تحضير طاجن قوارب البطاطس باللحمة المفرومة


قوارب البطاطس باللحمة المفرومة,بطاطس باللحمة المفرومة,قوارب البطاطس,قوارب البطاطس باللحم المفروم,قوارب البطاطس المحشية,طريقة عمل قوارب البطاطس باللحمة المفرومة,طريقة عمل بطاطس محشية لحمة مفرومة,طريقة عمل قوارب البطاطس,طريقة عمل قوارب البطاطس باللحم المفروم,طريقة عمل بطاطس محشية لحمة مفرومة بالفرن,بطاطس باللحمه المفرومه في الفرن,صينيه بطاطس باللحمه المفرومه,قوارب البطاطس باللحمه المفرومه,بطاطس باللحمه المفرومه ناديه السيد,بطاطس محشية لحمة مفرومة


المكونات:

 
كيلو بطاطس
ربع كيلو لحمة مفرومة
بصلة
ثوم
ملح
فلفل أسود
بهارات
حبهان
زيت او سمن للتحمير
كوب من عصير الطماطم
٢ ملعقة معجون طماطم
قرن فلفل رومى/حامى حسب رغبتك
الطريقة :
١- قومى بتعصيج اللحمة، احضرى طاسة ضعى فيها قليل من الزيت أو السمن حسب رغبتك،
وضعى فيها البصل المفروم والثوم والفلفل الرومى المقطع إلى قطع صغيرة، وانتظرى حتى يتغير لون البصل بعدها قومى بإضافة اللحمة،
وضيفى لها ملح وفلفل أسود وبهارات وحبهان و جوزة الطيب، وانتظرى حتى تنزل سوائلها وتتشربها وتنضج جيدًا.

 
٢- قومى بتقشير البطاطس وتقويرهها وتقطيعها نصفين متساويين.

 
٣- فى طاسة متوسطة الحجم، ضعى الزيت وقومى بتحمير البطاطس نصف تحميرة حتى يتغير لونها فقط.

 
٤- احضرى صينية وضعى فيها انصاف البطاطس ، وضعى من فوقها اللحمة المفرومة المعصقة، مع شرائح طماطم وفلفل بارد او حار ( حسب اختيارك)
٥- ضيفي كوب عصير الطماطم الممزوجة بمعجون الطماطم البطاطس، وضيفى لها ربع كوب من الماء.

 
٦- اضبطى درجة حرارة الفرن على 180 درجة مئوية، وضعى صينية البطاطس حتى تنضج جيدًا ويحمر وجهها..

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق

من نحن

authorمرحبا، أسمي نانا أحمد وهذه مدونتي أسعى دائما لأقدم لكم أفضل المواضيع المنوعة فى الصحة والحياة الأسرية والتكولوجياوالطبخ والفنون والموضة
المزيد عني →

التصنيفات

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner

نموذج الاتصال

الاسم

بريد إلكتروني *

رسالة *