نصف كيلو صدور مكعبات
كيس ونص مكرونه قلم
3كوب عصير طماطم
بصله كبيره مفرومه
قرن فلفل حار أو بارد
البهارات
نسبك الصلصه الاول ونسلق المكرونه وننرلها ف الصلصه بتكون ٣/٤ سواء
وف طاسه فيها زيت وسمنه ننزل صدور الفراخ تاخد صدمه وبعدين البصل مع نص م كسبره ناعمه فلفل اسود ملح بهارات مشكله وف طاجن الفرن ننزل الصدور الاول وبعدين المكرونه ونذودها ب ربع كوب من من السلق وتدخل فرن ساخن ع درجه حراره ٢٠٠ لمده ربع ساعه و تقدم وب الف هنا
Yummy
ردحذف