طريقة عمل الفاهيتا بالجمبري
الجمبري من الأطباق المفضلة للكتير من العائلات خاصة أنه يمكن تحضيره بأكثر من طريقة كالـ القلي والشوي، ولكن طبقنا لليوم سيكون بطريقة مختلفة وهو الفاهيتا بالجمبري
المقادير:
1 ملعقة صغيرة شطة
لح وفلفل أسود وكمون , حسب الرغبة
2 حبة فلفل ألوان مقطعة
1 حبة بصل مقطعة شرائح
1 ملعقة كبيرة زيت زيتون
1 ملعقة كبيرةعصير ليمون
2 كوب جمبري مقشر متوسط الحجم
لح وفلفل أسود وكمون , حسب الرغبة
2 حبة فلفل ألوان مقطعة
1 حبة بصل مقطعة شرائح
1 ملعقة كبيرة زيت زيتون
1 ملعقة كبيرةعصير ليمون
2 كوب جمبري مقشر متوسط الحجم
طريقة التحضير:
على النار، ضيفي معلقة زيت زيتو
ضيفي الفلفل الملون و البصل في صينية و قلبيهم لـ5 دقايق.
شيلي الخليط السابق من الصينية و بباقي الزيت وضيفي الجمبري لغاية أما لونه يبقى ذهبي.
ضيفي الفلفل الملون و البصل على الجمبري للمرة التانية.
ضيفي الملح و الفلفل و الكمون في الصينية.
ضيفي الفلفل الملون و البصل في صينية و قلبيهم لـ5 دقايق.
شيلي الخليط السابق من الصينية و بباقي الزيت وضيفي الجمبري لغاية أما لونه يبقى ذهبي.
ضيفي الفلفل الملون و البصل على الجمبري للمرة التانية.
ضيفي الملح و الفلفل و الكمون في الصينية.
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق