طريقة عمل سمبوسك اللحم المفروم فى البيت
بسم الله الرحمن الرحيم
المقادير :
3 معلقة كبيرة زيت قلي
2 كوب دقيق
3 معلقة كبيرة زيت قلي
2 كوب دقيق
قطعة خميرة او ملعقة خميرة فورى
1 معلقة صغيرة ملح
1 عدد بصلة مفرومة
1 عدد فلفل أحمر حلو (مقطعة)
½ كوب ماء
¼ كيلو لحمة مفرومة
1 معلقة صغيرة ملح
1 عدد بصلة مفرومة
1 عدد فلفل أحمر حلو (مقطعة)
½ كوب ماء
¼ كيلو لحمة مفرومة
طريقة التحضير :
هنعجن الدقيق مع الزيت مع الخميرة مع الماء و الملح و يترك ليخمر.
فى طاسة هنعصج اللحم بالفلفل و البصل و نتركها حتى تهدأ.
هنشكل العجين دوائر بعد ان تفرد و يتم حشوها بالعصاج و تغلق على شكل قطايف.
هنقلى السمبوسك فى زيت غزير حتى يتحول للون الذهبى ويقدم..
بالهنا والشفا.
هنعجن الدقيق مع الزيت مع الخميرة مع الماء و الملح و يترك ليخمر.
فى طاسة هنعصج اللحم بالفلفل و البصل و نتركها حتى تهدأ.
هنشكل العجين دوائر بعد ان تفرد و يتم حشوها بالعصاج و تغلق على شكل قطايف.
هنقلى السمبوسك فى زيت غزير حتى يتحول للون الذهبى ويقدم..
بالهنا والشفا.
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق