طريقة عمل كشك الجمبري

المقادير:
بصلة
طماطم
نص كيلو جمبرى
ملح
وفلفل اسود
3 كوب ماء
كوب لبن
3 معالق دقيق
طريقة التحضير:
- تقطيع البصل وتجميره في الزيت حتي تحمر
- يوضع الجمبري على البصل ومعاه ملح وفلفل اسود
- ضعي 3 اكواب الماء وبشر الطماطم على النار حتى يغلي
- وبعدين نقلب 3 معالق دقيق فى كوباية اللبن ويوضع على الجمبرى اللى على النار
- بعد فترة سيكون قوامه تقيل زي الكريمة
-حمري بصل في الزيت وضعيها على الطبق
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق