حضرى وصفة كاسات التشيز كيك باللوتس وصفة حلى سريعة🧀🌸🤩
المقادير:
1 باكيت بسكويت لوتس مطحون 🍪
⅓ كوب زبدة سايحة 🧈
1 علبة جبنة كريمي (200 جرام) 🧀
½ كوب سكر بودرة 🍚
1 كوب كريمة خفق سائلة 🥛
2 ملعقة كبيرة زبدة لوتس سايحة (للتزيين) 🌸
قطع بسكويت لوتس للتزيين 🍪
الطريقة:
نخلط البسكويت المطحون مع الزبدة السايحة كويس. 🥣
نحط معلقة من خليط البسكويت في قاع كل كاسات التقديم ونضغط عليها خفيف. 🥂
ندخل الكاسات التلاجة على ما نجهز الطبقة التانية. 🧊
في طبق كبير، نضرب الجبنة الكريمي مع السكر البودرة لحد ما يبقى الخليط ناعم وكريمي. 🧀🍬
في طبق تاني، نضرب كريمة الخفق لحد ما تتقل ويبقى قوامها كريمي. 🥛
نضيف الكريمة المخفوقة على خليط الجبنة ونقلب برفق لحد ما المكونات تتجانس. 🤫
نصب خليط التشيز كيك فوق طبقة البسكويت في الكاسات. 🥂
ندخل الكاسات التلاجة لمدة 3-4 ساعات على الأقل عشان التشيز كيك يتماسك. ⏰
قبل التقديم، نسخن زبدة اللوتس شوية عشان تبقى سائلة ونوزعها على وش كل كاس. 🌸
نزين بقطعة بسكويت لوتس أو رشة بسكويت مطحون. 🍪
منعشة ولذيذة! 😋