طريقة عمل خضار بالصوص الابيض
المقادير:
حبة باذنجان كبيرة
قرنبيطة صغيرة
نصف كيلو بطاطس مقطع شرائح
3 فصوص ثوم مهروسين
كوب حمص
علبة كريمة طبخ صغيرة
كوب جبنة مبشورة
4 بصلات مفرومين
ملح و فلفل حسب الرغبة
ملعقه ملحبهارات و كاري و كمون
حبة باذنجان كبيرة
قرنبيطة صغيرة
نصف كيلو بطاطس مقطع شرائح
3 فصوص ثوم مهروسين
كوب حمص
علبة كريمة طبخ صغيرة
كوب جبنة مبشورة
4 بصلات مفرومين
ملح و فلفل حسب الرغبة
ملعقه ملحبهارات و كاري و كمون
الطريقه:
1- يسلق الحمص و القرنبيط حتي تمام النضج و يتصفون
2- يشوح البصل و الثوم لاقصي درجة ممكنة و يسخن الفرن
3- يضاف اليهم الباذنجان و البطاطس و القرنبيط و الحمص و يقلبون جيدا جدا و يتركون علي النار 10 دقائق
3- يسكبون في صينية تكفيهم بالضبط و يتبلون بالتوابل و يقلبون جيدا و ترش عليهم الجبنة
4- تسكب عليهم الكريمة و تدخل الفرن 15 الي 20 دقيقة
5- تقدم ساخنة
1- يسلق الحمص و القرنبيط حتي تمام النضج و يتصفون
2- يشوح البصل و الثوم لاقصي درجة ممكنة و يسخن الفرن
3- يضاف اليهم الباذنجان و البطاطس و القرنبيط و الحمص و يقلبون جيدا جدا و يتركون علي النار 10 دقائق
3- يسكبون في صينية تكفيهم بالضبط و يتبلون بالتوابل و يقلبون جيدا و ترش عليهم الجبنة
4- تسكب عليهم الكريمة و تدخل الفرن 15 الي 20 دقيقة
5- تقدم ساخنة
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق