حضرى وصفة صدور الدجاج بالمستردة و الزبدة
المكونات:
1 ملعقة صغيرة ملح
نص ملعقة صغيرة فلفل أسود
2 ملعقة كبيرة زبدة
3 فصوص ثوم مفروم
2 ملعقة كبيرة عسل
3 ملاعق كبيرة مستردة
عصير ليمونة
1 ملعقة كبيرة بقدونس طازج مفروم
الطريقة:
تتبلوا صدور الدجاج بالملح والفلفل من الجهتين في مقلاة كبيرة، تذوبوا الزبدة على نار متوسطة تضيفوا الدجاج وتطبخوه لمدة 5-7 دقائق على كل جنب لحد ما يبقى ذهبي وينضج ترفعوا الدجاج من المقلاة وتسيبوه على جنب في نفس المقلاة، تضيفوا الثوم المفروم وتقلبوه لمدة دقيقة أو دقيقتين لحد ما تطلع ريحته تضيفوا العسل، المستردة، وعصير الليمون وتخلطوهم كويس نسيبهم على نار هادية لمدة 2-3 دقائق ترجعوا الدجاج للمقلاة وتغلفوه بالصلصة تسيبوه يطبخ لمدة 2-3 دقائق إضافية لحد ما يتشرب الصلصة ويقدم ساخن مع تزيينه بالبقدونس المفروم دجاج بالمستردة
