Subscribe in a reader طريقة عمل اللازانيا بالمشروم والجبنه الماسكربوني من المطبخ الايطالى - daahsha"دهشة"

daahsha"دهشة"

مدونة شبابية لكل أسرة عصرية تعرض كل ما يخص الامور الدينية و كل الوصفات الطبية الطبيعية والمعلومات العامه المفيدة للعنايه بالشعر والبشره وكل وظائف الجسم المختلفة . وكل معلومات عن النباتات والحيوانات. وكل ما يخص الموضة والديكور وفن الطهى والتكولوجيا و فن التصوير والرسم ومعلومات عامة وألغاز...

آخر المواضيع

11/26/2015

طريقة عمل اللازانيا بالمشروم والجبنه الماسكربوني من المطبخ الايطالى

 طريقة عمل اللازانيا بالمشروم والجبنه الماسكربوني من المطبخ الايطالى


بسم الله الرحمن الرحيم

المقادير:
لازانيا
توم
زبده
بصله
مكعب مرقه
جبنه ماسكربون
كريمه
بقدونس
ملحي و فلفلي
جوزه الطيب
جبنه شيدر
الطريقه:
1- طبعا اول خطوه هنكون سالقين اللازانيا و بعدها هنجيب الطاسه و ننزل بالزبده و التومه و البصله والمشروم ونشوحهم كويس مع بعض.
2- بعدها هننزل بمكعب المرقه و ملحي و فلفلي وجوزه الطيب.
3- وننزل عليهم بالجبنه والكريمه و البقدونس و نسيبهم علي النار دقيقتين بس.
4- هنجيب الصينيه ونرص فيها شرايح اللازانيا و ننزل بمعلقه من الخليط وهكذا واخر حاجه هنديها رشه زيت زتون والجبنه الشيدر و تتدخل فرن لمده ربع او تلت ساعه.
وبالف هنااااا

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق

من نحن

authorمرحبا، أسمي نانا أحمد وهذه مدونتي أسعى دائما لأقدم لكم أفضل المواضيع المنوعة فى الصحة والحياة الأسرية والتكولوجياوالطبخ والفنون والموضة
المزيد عني →

التصنيفات

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner

نموذج الاتصال

الاسم

بريد إلكتروني *

رسالة *