طريقة عمل اللازانيا بالمشروم والجبنه الماسكربوني من المطبخ الايطالى
بسم الله الرحمن الرحيم
المقادير:
لازانيا
توم
زبده
بصله
مكعب مرقه
جبنه ماسكربون
كريمه
بقدونس
ملحي و فلفلي
جوزه الطيب
جبنه شيدر
توم
زبده
بصله
مكعب مرقه
جبنه ماسكربون
كريمه
بقدونس
ملحي و فلفلي
جوزه الطيب
جبنه شيدر
الطريقه:
1- طبعا اول خطوه هنكون سالقين اللازانيا و بعدها هنجيب الطاسه و ننزل بالزبده و التومه و البصله والمشروم ونشوحهم كويس مع بعض.
2- بعدها هننزل بمكعب المرقه و ملحي و فلفلي وجوزه الطيب.
3- وننزل عليهم بالجبنه والكريمه و البقدونس و نسيبهم علي النار دقيقتين بس.
4- هنجيب الصينيه ونرص فيها شرايح اللازانيا و ننزل بمعلقه من الخليط
وهكذا واخر حاجه هنديها رشه زيت زتون والجبنه الشيدر و تتدخل فرن لمده ربع
او تلت ساعه.
وبالف هنااااا
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق