طريقة عمل تتبيلة قرنبيط مقلي
المقادير:
ملح
وفلفل
وربع معلقة كمون
4 فص توم كبير
1طماطم صغيرة
فلفل احمر رومي
4 معالق دقيق
رشة زعتر
خضرة بقدونس وشبت وكزبرة
4 بيض
ماء قليل للخلط اقل من ربع كوب
طريقة التحضير:
اول حاجة بسلقه من 7 ل 10 دقايق مع البقدونس والكمون وملح كل ده بنطحن المكونات في الخلاط ما عدا الخضرة بنضيفها اخر حاجة
بعد طحن المكونات بضيف الخضرة المقطعة
نضع القرنبيط في التتبيلة نصف ساعة
عشان ما يعجنش من جوه تصفوه من الخلطة كويس
واغلف القرنبيط بالبقسماط
بعد التغليف كويس جدا بالبقسماط ندخله الفريزر
اقل حاجة نصف ساعة او ساعة يتماسك
يضع فى زيت ساخن
اول حاجة بسلقه من 7 ل 10 دقايق مع البقدونس والكمون وملح كل ده بنطحن المكونات في الخلاط ما عدا الخضرة بنضيفها اخر حاجة
بعد طحن المكونات بضيف الخضرة المقطعة
نضع القرنبيط في التتبيلة نصف ساعة
عشان ما يعجنش من جوه تصفوه من الخلطة كويس
واغلف القرنبيط بالبقسماط
بعد التغليف كويس جدا بالبقسماط ندخله الفريزر
اقل حاجة نصف ساعة او ساعة يتماسك
يضع فى زيت ساخن
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق