طريقة عمل محشى فلفل بالأرز والجبنة
بسم الله الرحمن الرحيم
المقادير :
200 جرام أرز عادى
100 جرام جبنة موزريلا
6 عدد فلفل أخضر حلو
4 معلقة كبيرة زيت زيتون
3 عدد طماطم
3 معلقة كبيرة بقدونس طازج
2 عدد فص ثوم مهروس
1 معلقة صغيرة بهارات
1 عدد بصلة مفرومة
1 معلقة صغيرة فلفل اسود مطحون
1 معلقة صغيرة ملح
1 معلقة كبيرة صلصة طماطم
طريقة التحضير :
هنقطع رأس الفلفل وهننضفه من البذور كويس.
فى طاسة على النار هنضيف زيت وهنقلب فيه البصل والثوم لحد ما يتحمروا قليلا.
هنضيف الطماطم المقطعة وهنسيبها عل النار لمدة ٥ دقائق مع التقليب الخفيف وبعدين نضيف الملح و البهارات.
هنرفع الطاسة من على النار وهنضيف الجبنة الموزاريلا والارز ونقلب الخليط كويس.
هنحشي الفلفل بالخليط وهنرش باقي الجبنة على الوجه.
هندخل الصينية الفرن لحد ما الجبنة تسيح والوجه يحمر.
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق