طريقة عمل محشى فلفل بالأرز والجبنة

بسم الله الرحمن الرحيم
المقادير :
200 جرام أرز عادى
100 جرام جبنة موزريلا
6 عدد فلفل أخضر حلو
4 معلقة كبيرة زيت زيتون
3 عدد طماطم
3 معلقة كبيرة بقدونس طازج
2 عدد فص ثوم مهروس
1 معلقة صغيرة بهارات
1 عدد بصلة مفرومة
1 معلقة صغيرة فلفل اسود مطحون
1 معلقة صغيرة ملح
1 معلقة كبيرة صلصة طماطم
طريقة التحضير :
هنقطع رأس الفلفل وهننضفه من البذور كويس.
فى طاسة على النار هنضيف زيت وهنقلب فيه البصل والثوم لحد ما يتحمروا قليلا.
هنضيف الطماطم المقطعة وهنسيبها عل النار لمدة ٥ دقائق مع التقليب الخفيف وبعدين نضيف الملح و البهارات.
هنرفع الطاسة من على النار وهنضيف الجبنة الموزاريلا والارز ونقلب الخليط كويس.
هنحشي الفلفل بالخليط وهنرش باقي الجبنة على الوجه.
هندخل الصينية الفرن لحد ما الجبنة تسيح والوجه يحمر.















