طريقة عمل اسياخ الجمبري في الفرن
بسم الله الرحمن الرحيم
المقادير :
3 فصوص ثوم مفرومين
نصف كوب زيت زيتون
ربع كوب صلصة طماطم
٢ ملعقة كبيرة خل عنب
٢ ملعقة كبيرة ريحان مفروم
ملح و فلفل
شطة
كيلو و نصف جمبري وسط مقشر
اسياخ خشب
نصف كوب زيت زيتون
ربع كوب صلصة طماطم
٢ ملعقة كبيرة خل عنب
٢ ملعقة كبيرة ريحان مفروم
ملح و فلفل
شطة
كيلو و نصف جمبري وسط مقشر
اسياخ خشب
الطريقة:
1 - هنخلط الثوم مع الزيت و نضيفلهم الصلصة و الخل والريحان.
2 - وهنزود عليهم الملح و الفلفل الاسود والشطه ونقلبهم كويس.
3- هنتبل الجمبرى بالخليط لمدة لا تقل عن النصف ساعة فى الثلاجة.
4- نحضر الاسياخ و نرص به الجمبرى و نرص الاسياخ فى الصينية و نغطيها بالورق الفويل.
5- هندخل الصينية فى الفرن على درجة 180 لمدة ثلث ساعة..
2 - وهنزود عليهم الملح و الفلفل الاسود والشطه ونقلبهم كويس.
3- هنتبل الجمبرى بالخليط لمدة لا تقل عن النصف ساعة فى الثلاجة.
4- نحضر الاسياخ و نرص به الجمبرى و نرص الاسياخ فى الصينية و نغطيها بالورق الفويل.
5- هندخل الصينية فى الفرن على درجة 180 لمدة ثلث ساعة..
وبالهنـــــــــــــــــــــــــــا
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق