طريقة عمل السمك السنجاري
بسم الله الرحمن الرحيم
المقادير:
4 سمكات بوري
3 بصلات كبار مقطعين حلقات
كمون و ملح و فلفل و شطة
نصف كوب زيت
فويل
نصف كوب عصير ليمون
راس ثوم مفرومة
4 طماطم شرائح
4 فلفل اخضر شرائح
طريقة التحضير :
تخلط المكونات كلها ماعدا الزيت و السمك
ينظف السمك جيدا و يشطف و يصفي
يفتح السمك بشق ظهره حتي يصبح مفرود
توزع الخلطة علي السمكات الاربعة
يوضع السمك علي الفويل داخل الصينية و يدخل الفرن حوالي ساعة
يوزع عليه الزيت قبل خروجه ب 10 دقائق
يقدم مع ارز و ليمون
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق